Στοίχημα: Πληρώνει 2.23 combo στο "The Artic Stadium"

15 Νοεμβρίου 2023 16:36

Μπορεί το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα να μη δίνει πολλές επιλογές αυτή την Τετάρτη (15/11) για ποντάρισμα στις στοιχηματικές εταιρίες.

Ωστόσο, και σήμερα το Betarades.gr βρήκε δυνατό προγνωστικό για να σας στείλει στο ταμείο. Ειδικοτερα, από το FA Cup Αγγλίας και την αναμέτρηση Κρέι Βάλεϊ Πέιπερ Μιλς - Τσάρλτον.

Από τον προηγούμενο αγώνα με τη σημερινή της αντίπαλο έρχεται η Κρέι Βάλεϊ Πέιπερ Μιλς, εκτός έδρας και πάλι για το FA Cup Αγγλίας, στην οποία οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1. Έτσι, πήρε θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδό της αρκετά πιο ισχυρής Τσάρλτον. Στα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της επιβεβαιώθηκαν τόσο το Goal/Goal όσο και το Over 2.5 γκολ.

Η Τσάρλτον τελευταία έφυγε από την έδρα της Πόρτσμουθ με "Χ" 2-2 σε αγώνα για το πρωτάθλημα της Λιγκ 1 Αγγλίας. Στην εκεί βαθμολογία βρίσκεται στην 11η θέση και στο -7 από την εξάδα που χαρίζει συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου. Είναι το μεγάλο φαβορί απόψε, λόγω της διαφοράς δυναμικότητας με την αντίπαλό της. Με Goal/Goal και Over 2.5 έληξαν οι τρεις τελευταίας εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

Έχει δείξει μαχητικότητα η Κρέι Βάλεϊ Πέιπερ Μιλς, σκόραρε στον πρώτο αγώνα με την πιο ποιοτική Τσάρλτον και στην έδρα της μπορεί να το ξανακάνει. Ενώ και οι φιλοξενούμενοι περιμένουμε να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Θα επιλέξουμε το combo Goal/Goal και Over 2.5 σε απόδοση 2.23.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos