Νέα αρχή στη δεύτερη κατηγορία για τις «Αλεπούδες», μετά τον υποβιβασμό τους από την Premier League την περασμένη σεζόν. Η Λέστερ δεν κατάφερε να εδραιωθεί ξανά στο κορυφαίο επίπεδο, με τον Ρουντ φαν Νίστελροϊ να μη συνεχίζει. Ντεμπούτο στον πάγκο των Πρωταθλητών Αγγλίας το 2016 θα κάνει ο 43χρονος Ισπανός, Μαρτί Σιφουέντες. Ακολουθεί νοκ άουτ παιχνίδι στην έδρα της Χάντερσφιλντ (13/8) για το Λιγκ Καπ.
Σε βαθιά κρίση βρίσκεται η Σέφιλντ Γουένσντεϊ λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων της. Ο ιδιοκτήτης Ντεϊφόν Τσανσίρι, δέχεται πιέσεις να πουλήσει τον σύλλογο, ο οποίος δυσκολεύεται να βγάλει τις υποχρεώσεις του. Οι παίκτες έκαναν αποχή από τις προπονήσεις, ενώ ακόμη κι η ίδια η λίγκα (EFL) έβγαλε ανακοίνωση ζητώντας από τον Τσανσίρι να αναλάβει τις ευθύνες του.
Οι παίκτες της Σέφιλντ Γουένσντεϊ ξεκαθάρισαν ότι θα αγωνιστούν στην πρεμιέρα, αλλά είναι δεδομένο πως δεν θα είναι πλήρως συγκεντρωμένοι εκεί. Η Λέστερ δεν είναι στα πρώτα φαβορί για άνοδο, όμως θα κάνει το καλύτερο που μπορεί. Έδειξε πολύ καλή εικόνα στα φιλικά (5-0-1) και μπορεί να πετύχει μια εμφατική νίκη, επιβεβαιώνοντας το χάντικαπ στον άσο (-2.5) που πληρώνει 2.20 στα σημερινά παμε στοιχημα προγνωστικα.
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ