Με τον συνδυασμό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, ο Βαγγέλης Χατζηαντωνίου

23 Απριλίου 2014 14:50
10457 φορές

Ζούμε σ' έναν ευλογημένο τόπο που μας παρέχει απλόχερα όλες τις προοπτικές εξέλιξης ,ανάπτυξης και ευημερίας..Τα λάθη και οι χειρισμοί του παρελθόντος όμως,  τον κρατούν

 σε στασιμότητα και εμποδίζουν την πρόοδο του. Το ίδιο ισχύει και στο αθλητικό κομμάτι στο οποίο δραστηριοποιούμαι. Θεωρώ, ότι ήρθε η ώρα να προσπεράσουμε τις όποιες αντιξοότητες και όλοι μαζί με φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δουλειά να αναδείξουμε τη δυναμική των νησιών μας για ένα καλύτερο μέλλον. Ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενεές, για τον ίδιο τον τόπο μας. Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε το Νότιο Αιγαίο μπροστά!

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Ιαλυσό Ρόδου το 1977 όπου μεγάλωσε και πέρασε τα μαθητικά του χρόνια. Αποφοίτησε από το  Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θες/νίκης  το 2000.Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος Αξιωματικός του Ε.Σ. και έκτοτε έχει εργαστεί  ως καθηγητής φυσικής αγωγής, στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ,στα ΙΕΚ του ΟΤΕΚ Ρόδου, στον ΔΟΑΝ Ιαλυσού και ΔΟΠΑΡ και ως προπονητής ποδοσφαίρου σε αθλητικούς συλλόγους του νησιού μας ( ΓΑΣ Ιάλυσος, Κλεόβουλος Λίνδου, Εθνικός Αρχίπολης ,Κολοσσός Κάστρου και Κλεάνθης).Είναι μέλος και Ειδικός Γραμματέας του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου. Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια φιλόλογο Πόπη Καλτέκη και έχει μία κόρη.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:10
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Parianotypos.gr

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Ιστότοπος: http://www.themewinter.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos