Με τον Γιώργο Χατζημάρκο επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ, συντάσσεται ο Σάββας Πομπός και η κ. Γεωργία Τσιρπανλή

26 Απριλίου 2014 12:33
10965 φορές

«Με τη βεβαιότητα ότι ο τόπος μας έχει τεράστιες δυνατότητες να αναπτυχθεί και να καταλάβει και πάλι την κορυφή που του αρμόζει, συμμετέχω στις περιφερειακές εκλογές

 στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου. Είναι τεράστιο το διακύβευμα  αυτών των εκλογών και κάθε λεπτό που χάνεται από τον σωστό σχεδιασμό και τις αποτελεσματικές δράσεις μας φέρνει ακόμα πιο μακριά από την πρόοδο και την ανάπτυξη. Είναι η ώρα που ο καθένας μας αναλαμβάνει με απόλυτη σοβαρότητα την ευθύνη για να πάμε τον τόπο μας Μπροστά».

Βιογραφικό

Καθηγητής Πληροφορικής Γυμνάσιου Αρχαγγέλου (Υποδιευθυντής}

Επιμορφώσεις

Παιδαγωγική Τεχνολογική Σχολή Θεσσαλονίκης

Μουσειολογία – Διαχείριση Πολιτιστικών Οργανισμών

(Hellenic American Union An educational public charity)

Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης

(Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών )

Σχεδιασμός Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων

(Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών )

Χρηματοδοτικά  Εργαλεία και Μηχανισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Άλλων Διεθνών Φορέων- Διεθνές Δίκαιο

(European Public Law Organization)

Επιμόρφωση Στελεχών & Εκπαιδευτών Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

(Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο )

Κοινωνική Δράση

2010-2014 : Σύμβουλος Τοπικού Συμβούλιου  Δημοτικής Κοινότητας  Αρχαγγέλου

Πρόεδρος Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Αρχαγγέλου.

Αντιπρόεδρος  στον Πολιτιστικό Σύλλογο  Αρχαγγέλου ο Αίθωνας .

Μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Άρδευσης Δήμου Αρχαγγέλου .

Μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Δήμου Αρχαγγέλου.


Στην ΚΩ,   η ΖΕΤΑ (ΓΕΩΡΓΙΑ) ΤΣΙΡΠΑΝΛΗ   ενώνει τις δυνάμεις της

με τον ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ

για να πάει Το Νότιο Αιγαίο Μπροστά

«2014-2019:   Μια πενταετία σταθμός για την τοπική αυτοδιοίκηση! Οι επερχόμενες εκλογές για την επόμενη πενταετία πρέπει να σηματοδοτήσουν μια νέα, πολύ διαφορετική, εποχή. Τα δεδομένα στις ζωές μας έχουν ανατραπεί σε πολλά επίπεδα!Οι εξελίξεις τρέχουν και μας προσπερνούν. Οι επιλογές μας σε αυτές τις εκλογές θα καθορίσουν την πορεία και το μέλλον κάθε τόπου.

Το Ν. Αιγαίο και τα νησιά μας, ως σύνορο της Ελλάδας και της Ευρώπης, πρέπει να αποκτήσουν τη δυναμική  και την οντότητα που θα αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε νησιού χωριστά, ενοποιώντας και επιλύοντας παράλληλα τα κοινά προβλήματα της νησιωτικότητας. Περιφέρεια δεν μπορεί να είναι μόνο η Ρόδος και η Σύρος!Περιφέρεια είναι όλα τα μικρά και μεγαλύτερα νησιά μας όπως είναι και η Κως μας! Ασχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση 18 χρόνια.

Η εμπειρία και οι γνώσεις όλων αυτών των ετών, θα συνοδέψει την αγάπη και το μεράκι μου για τα κοινά, με κύριο και πρωταρχικό μέλημά μου η πανέμορφη Κως, να διεκδικήσει αυτόνομη παρουσία και ρόλο και μαζί με τη Νίσυρο, ένα ιδιαίτερου φυσικού κάλλους νησί, να αποκτήσουν μια καθαρή και δυνατή φωνή στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου!Πιστεύω πως η Κως μας, μαζί με τη Νίσυρο και τα νησιωτικά συμπλέγματα του Ν. Αιγαίου, μπορούν και πρέπει να ακολουθήσουν μια νέα σύγχρονη πορεία, όχι ακολουθώντας αλλά καθοδηγώντας τις εξελίξεις (π.χ. νέο ΕΣΠΑ 2014-2020 ), με νέες ιδέες, σωστά ιεραρχημένο και έγκαιρο προγραμματισμό, με δράσεις εξωστρέφειας, θέτοντας γερές και υγιείς βάσεις  σε βασικούς τομείς.

Πιστεύω στις δυνάμεις των ανθρώπων, στη συλλογική και συνεπή προσπάθεια, ενώνω, τις μικρές μου δυνάμεις με τις δυνάμεις του Περιφερειακού Συνδυασμού: Μπροστά το Ν. ΑΙΓΑΙΟ, με τον ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ, δίνοντας μόνο μία υπόσχεση: Ότι θα δουλέψω σκληρά, θα βάλω τα δυνατά μου για να δικαιώσω όσους με εμπιστευτούν. Οι επιλογές στη ζωή μας, σε κάθε επίπεδο, είναι ευθύνη ατομική.Αυτές οι επιλογές όμως καθορίζουν τη διαδρομή, την πορεία και το μέλλον μας. Και το δικό μας μέλλον πρέπει να είναι πιο φωτεινό!»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε το 1969 στο Ζαΐρ (της Αφρικής) και 5 ετών μαζί με τους μετανάστες γονείς της επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, την Κω. Είναι διπλωματούχος Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, με ειδικότητα στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών. Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά.  Εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας και από το 1996 εργάζεται ως υπηρεσιακό στέλεχος της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κω στο Τμήμα Γεωγραφικού Συστήματος Πληροφοριών.

Στο δήμο της Κω ασχολήθηκε παράλληλα με πολλά αντικείμενα, όπως χρηματοδοτούμενα προγράμματα και έργα, μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων, μελέτη Επέκτασης ΧΥΤΑ ν. Κω κ.α. Την τετραετία 2007-2010 διετέλεσε Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος και του γραφείου Δημάρχου Κω έχοντας παράλληλα την αρμοδιότητα για:

Το συντονισμό ενεργειών μεταξύ των Δ/νσεων και Επιχειρήσεων του Δήμου Κω,

Την ευθύνη οργάνωσης και λειτουργίας του Ιδιαίτερου Γραφείου Δημάρχου,

Τον προγραμματισμό και την παρακολούθηση όλων των εργασιών του Γραφείου Ειδικών Συνεργατών,

Τον συντονισμό και την παρακολούθηση των εργασιών των γραφείων:

Α) Σχέσεων-Τύπου-Πληροφοριών-Ενημέρωσης,

Β) Αποδήμων Κώων-Επαναπατριζομένων (& Αδελφοποιήσεων),

Γ) Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων-Ανάπτυξης & Σχεδιασμού,

Το συντονισμό ενεργειών στις διοργανώσεις συνεδρίων του Δήμου και ειδικών εκδηλώσεων του Γραφείου Δημάρχου.

Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος σε σύλλογο γονέων και κηδεμόνων. Είναι παντρεμένη με τον Τάσο Ν. Σπύρου, Οικονομολόγο (Πανεπιστημίου Πειραιά) και έχει δύο παιδιά την Κάτια 12 ετών και τον Κωνσταντίνο 10 ετών.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:10
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Parianotypos.gr

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Ιστότοπος: http://www.themewinter.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos