Περιοδεία Γιώργου Χατζημάρκου σε χωριά της Ρόδου

04 Μαϊος 2014 16:50
10420 φορές

Σε χωριά της Ρόδου περιόδευσε σήμερα ο Γιώργος Χατζημάρκος και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο.

Κολύμπια, Αφάντου, Αρχάγγελος, Στεγνά, Λάρδος και Ασκληπειό, υποδέχθηκαν θερμά τον Γιώργο Χατζημάρκο και τους συνεργάτες του, οι οποίοι περπάτησαν στην αγορά των χωριών και συνομίλησαν με τους κατοίκους.

Εντονη συζήτηση αναπτύχθηκε από τους πολίτες για τα θέματα που οι ίδιοι έθεσαν επιτακτικά και που αφορούν στο σύγχρονο γεφύρι της Αρτας, την Εθνική Οδό Ρόδου Λίνδου, όπως παραστατικά χαρακτήρισαν το έργο οι ίδιοι, τα επί χρόνια αναμενόμενα αντιπλημμυρικά και στην παντελή έλλειψη πολιτικών στήριξης του πρωτογενή τομέα.

"Αφήνουμε πίσω μας την μακρά περίοδο των στοιχειωμένων εργοταξίων, αποτινάσσουμε  τον ζυγό της αδράνειας και τους ανεύθυνους ταγούς που πρόδωσαν την εμπιστοσύνη των πολιτών και εκμηδένισαν την προοπτική του τόπου μας.  Γυρίζουμε σελίδα αποφασιστηκά, κοιτάμε μπροστά, δεν επιτρέπουμε πια σε κανέναν να πολιτεύεται υποτιμώντας την νοημοσύνη μας. Στις 19 Μαΐου, ξημερώνει μια νέα μέρα, ελπίδας, προοπτικής, αισιοδοξίας" , δήλωσε ο Γιώργος Χατζημάρκος.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:10
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Parianotypos.gr

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Ιστότοπος: http://www.themewinter.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos