Περιοδεία Γιώργου Χατζημάρκου στην Κω & Πολιτική Εκδήλωση

12 Μαϊος 2014 18:19
11896 φορές

Στην Κω περιόδευσε ο υπ. Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, το Σάββατο 10 & την Κυριακή 11 Μαΐου, συνοδευόμενους από τους υπ. Περιφερειακούς συμβούλους του.

Η περιοδεία ξεκίνησε το Σάββατο από την πόλη της Κω, όπου ο Γιώργος Χατζημάρκος & οι συνεργάτες του επισκέφθηκαν τους καταστηματάρχες και συζήτησαν μαζί τους και συνεχίστηκε στην Κέφαλο, τον Άγιο Γεώργιο τον Πετρουμιανό, που παρευρέθηκαν στο πανηγύρι παρουσία του μητροπολίτη Κω.   Η ημέρα ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού Κω για τον εορτασμό την Παγκόσμιας ημέρας Εθελοντισμού.

Την Κυριακή ο Γιώργος Χατζημάρκος παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Ασωμάτου στο Ασφενδιού. Η περιοδεία συνεχίστηκε στην γραφική Ζιά, στο Πυλί, στην Καρδάμαινα και την Αντιμάχεια.

Η παρουσία του Γιώργου Χατζημάρκου στην Κω ολοκληρώθηκε με την μεγάλη ανοιχτή πολιτική ομιλία του, στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου KOS όπου από νωρίς είχαν σπεύσει φίλοι και κόσμος που ήθελε από κοντά να ενημερωθεί για το μοναδικό Σχέδιο που έχει παρουσιαστεί, για την επόμενη ημέρα των νησιών μας.

και την Δευτέρα το πρωί στο Μαστιχάρι.

«Η Κωακή κοινωνία αγκάλιασε την προσπάθεια της περιφερειακής μας παράταξης από την πρώτη στιγμή και σε κάθε ευκαιρία έδειξε την απόφαση της να γυρίσει σελίδα. Το τελευταίο διήμερο και στην πολιτική εκδήλωση
που πραγματοποιήσαμε την Κυριακή το βράδυ στην πόλη της Κω, επισφραγίσθηκε η απόφαση των Κώων να προχωρήσουν
στην μοναδική κατεύθυνση που χρειάζεται ο τόπος και είναι και το όνομα της παράταξης μας, Μπροστά. Ευχαριστώ τον Κωακό λαό και δεσμεύομαι ότι η επόμενη ημέρα θα σημάνει την ανατολή της δημιουργικότητας» δήλωσε ο Γιώργος Χατζημάρκος.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:10
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Parianotypos.gr

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Ιστότοπος: http://www.themewinter.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos