×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

48 δόσεις για τις οφειλές σε Εφορία - Ταμεία

08 Απριλίου 2013 10:52

«Κλείδωσε» στις 48 δόσεις η ευνοϊκή ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σε Εφορία και ασφαλιστικά ταμεία.

Οπως αναφέρει υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος, υπάρχει συμφωνία μεταξύ τρόικας και ελληνικής πλευράς όσον αφορά τον μέγιστο αριθμό δόσεων αλλά και τους επιμέρους όρους υπαγωγής στη ρύθμιση.

Οπως προσθέτει, στόχος είναι να προκύψει μια «ελκυστική» ρύθμιση, προκειμένου να εξασφαλιστεί μαζική συμμετοχή των οφειλετών και ζεστό χρήμα για τα δημόσια ταμεία. Ο αυξημένος αριθμός δόσεων θα αφορά στη ρύθμιση που θα ονομάζεται «Νέα Αρχή» και στην οποία θα μπορεί να υπαχθεί ο οφειλέτης για μόνο μία φορά.

Τα βασικά της χαρακτηριστικά -πέρα από τις 48 δόσεις- είναι: η κεφαλαιοποίηση των οφειλών μέχρι το τέλος του 2012, η προσκόμιση αναλυτικών οικονομικών στοιχείων τόσο για φυσικά πρόσωπα όσο και για επιχειρήσεις και η χορήγηση κινήτρων για την ταχύτερη εξόφληση. Ωστόσο ο αριθμός των δόσεων δεν θα είναι σταθερός, καθώς όσο αργότερα εισέρχεται ο οφειλέτης στη ρύθμιση τόσο θα μειώνεται η περίοδος εξόφλησης.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos