Αλλάζουν όλα στις φορολογικές δηλώσεις. Οι Κωδικοί και οι παγίδες

16 Μαϊος 2015 10:35

Αντιστροφα πλέον μετρά ο χρόνος για 6.000.000 φορολογουμένους, καθώς άνοιξε η ηλεκτρονική πύλη για την υποβολή των δηλώσεων. Η προθεσμία λήγει στις 30 Ιουνίου. Το νέο έντυπο φέρνει σημαντικές αλλαγές στη φορολογία.


Αντίστροφα άρχισε να μετρά πλέον ο χρόνος για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων. Η ηλεκτρονική πύλη του Taxisnet άνοιξε ύστερα από σημαντική καθυστέρηση και τις επόμενες 45 ημέρες καλούνται να τη... διαβούν περίπου 6 εκατομμύρια φορολογούμενοι για να υποβάλουν τα ηλεκτρονικά έντυπα, με την προθεσμία να λήγει κανονικά στις 30 Ιουνίου.
Φέτος, έχουν επέλθει αρκετές αλλαγές στους κωδικούς, αλλά και στη διαδικασία της συμπλήρωσης της δήλωσης, η οποία έχει απλοποιηθεί, καθώς πολλά δεδομένα είναι προσυμπληρωμένα.

Μια έκπληξη όμως περιμένει τους φορολογουμένους που εισέρχονται με τους κωδικούς πρόσβασης στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Taxisnet για να δουν ή να συμπληρώσουν τη φορολογική τους δήλωση.

www.ethnos.gr

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos