×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Απαιτητικά τα Μαθηματικά, «βατή» η Βιολογία

20 Μαϊος 2013 12:27

Στη Βιολογία, τα Μαθηματικά, την Ιστορία και τη Φυσική γενικής παιδείας εξετάζονται σήμερα-δεύτερη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων- οι υποψήφιοι για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τους καθηγητές, τα θέματα των Μαθηματικών ήταν πολλά και απαιτητικά, ενώ εύκολα χαρακτηρίζονται τα θέματα της Βιολογίας.

Εξάλλου, στην Ιστορία, οι υποψήφιοι κλήθηκαν να συσχετίσουν χώρες και ηγέτες των τελευταίων δεκαετιών, να απαντήσουν για θεσμούς όπως το Συμβούλιο της Ευρώπης, κ.λπ.

Σαφής εκτίμηση, πάντως, από τους καθηγητές για την Ιστορία δεν υπάρχει ακόμη, όπως και για τη Φυσική.

Τα δύο αυτά μαθήματα αφορούν ελάχιστους μαθητές, καθώς ο κύριος όγκος των υποψηφίων εξετάζεται σήμερα στα Μαθηματικά και τη Βιολογία.

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν την Τετάρτη με μαθήματα κατευθύνσεων και συγκεκριμένα τη Νεοελληνική Λογοτεχνία Θεωρητικής Κατεύθυνσης και τη Φυσική Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (και των δύο κύκλων).

Οι Πανελλαδικές για τον μεγαλύτερο όγκο των μαθητών ολοκληρώνονται στις 31 Μαΐου, με το μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

Τα θέματα

Βιολογία

Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής

Φυσική

Ιστορία

www.ethnos.gr


Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos