×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Δυσκόλεψαν τους υποψήφιους τα Αρχαία και τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης

27 Μαϊος 2013 12:11

Δυσκολότερα από πέρυσι ήταν τα Μαθηματικά στα οποία διαγωνίστηκαν σήμερα, στο πλαίσιο των πανελλαδικών εξετάσεων,

οι υποψήφιοι Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνση, ενώ και τα Αρχαία φαίνεται ότι παίδεψαν τους υποψηφίους της Θεωρητικής, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Οσον αφορά τα Μαθηματικά της Θετικής και της Τεχνολογικής, μαθηματικοί επισημαίνουν την ιδιαίτερη δυσκολία του θέματος Β3.

Δύσκολα ήταν επίσης τα Αρχαία Ελληνικά στα οποία διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι της Θεωρητικής Κατεύθυνσης, οι οποίοι κλήθηκαν να αναλύσουν κείμενο από τα Πολτικά του Αριστοτέλη στο διδαγμένο κείμενο και του Θουκυδίδη στο αδίδακτο.

Οι υποψήφιοι θα διαγωνιστούν την Τετάρτη 29 Μαΐου στα Λατινικά Θεωρητικής Κατεύθυνσης, τη Χημεία Θετικής Κατεύθυνσης, την Ηλεκτρολογία Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής) και την Ανάπτυξη Εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).

Οι πανελλαδικές εξετάσεις για τον μεγαλύτερο όγκο των υποψηφίων ολοκληρώνονται στα βασικά μαθήματα την Παρασκευή 31 Μαΐου με το μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας που είναι μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων.

Τα θέματα

http://content-mcdn.feed.gr/pegasus/Multimedia/pdf/them_arx_kat_c_hmer_no_1305_id28606391.pdf

http://content-mcdn.feed.gr/pegasus/Multimedia/pdf/them_mat_kat_c_hmer_no_1305_id28606390.pdf

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos