300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με αλφαβητική σειρά οι συνταξιούχοι στις τράπεζες

01 Ιουλίου 2015 11:35
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Με αλφαβητική σειρά οι συνταξιούχοι στις τράπεζες

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Ουρές ταλαιπωρίας και απόγνωσης έξω από τα παρά κάτι 1.000 υποκαταστήματα τραπεζών σχηματίζουν από πολύ νωρίς το πρωί οι συνταξιούχοι που δεν διαθέτουν κάρτα ανάληψης προκειμένου να πάρουν τα 120 ευρώ από τις συντάξεις τους.
Με αλφαβητική σειρά οι συνταξιούχοι στις τράπεζες


Το σκηνικό της ούτως ή άλλως ταλαιπωρίας εντάθηκε μετά την απόφαση που ελήφθη αργά τη νύχτα, σύμφωνα με την οποία οι τρεις εκ των τεσσάρων συστημικών τραπεζών -Εθνική, Alpha και Eurobank- θα εξυπηρετούν με αλφαβητική σειρά τους συνταξιούχους.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση σήμερα, θα εξυπηρετηθούν οι συνταξιούχοι που το επώνυμό τους ξεκινά από Α έως Ι, αύριο όσων το επώνυμο ξεκινά από Κ έως Μ και την Παρασκευή από Ν έως Ω. Μόνο η Τράπεζα Πειραιώς εξυπηρετεί με σειρά προτεραιότητας.

Μετά τον πανικό που δημιουργήθηκε πάντως αλλά και την αγανάκτηση για την καθυστερημένη ανακοίνωση της απόφασης, οι περισσότερες τράπεζες δεν τηρούν τον αλφαβητικό περιορισμό.

Με αλφαβητική σειρά οι συνταξιούχοι στις τράπεζες
Η αλφαβητική σειρά προτεραιότητας για την καταβολή των συντάξεων δεν τηρείται, καθώς δεν ήταν δυνατή η ενημέρωση των συνταξιούχων λόγω του προχωρημένου της ώρας κατά την οποία εκδόθηκαν οι σχετικές ανακοινώσεις, αναφέρει η Eurobank.
Από την πλευρά της η Alpha Bank συστήνει να τηρείται η αλφαβητική σειρά με βάση το αρχικό του Επωνύμου αλλά αναφέρει ότι θα εξυπηρετήσει συνταξιούχους που ενδεχομένως περιμένουν στην ουρά και δεν είχαν ενημερωθεί.
Με αλφαβητική σειρά οι συνταξιούχοι στις τράπεζες
Η Εθνική Τράπεζα δεν έχει προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις για το θέμα μέχρι στιγμής και ισχύει η ανακοίνωση της, από χθες το βράδυ, για είσοδο με αλφαβητική σειρά.
Σε κάθε περίπτωση πάντως τα καταστήματα που λειτουργούν σήμερα είναι για συνταξιούχους που δεν έχουν χρεωστική κάρτα και μόνο για την ανάληψη της σύνταξης τους μέχρι 120 ευρώ.
Η είσοδος στα καταστήματα που είναι ανοικτά, στα οποία παρατηρούνται μεγάλες ουρές τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και στις γειτονίες, γίνεται με δικαιολογητικά που έχουν ανακοινώσει οι τράπεζες.
«Η καταβολή συντάξεων εξελίσσεται ομαλά σε όλα τα ανοικτά υποκαταστήματα των τραπεζών» τονίζει σε δήλωσή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Λούκα Κατσέλη.
«Στα λίγα υποκαταστήματα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης όπου παρουσιάστηκε αθρόα προσέλευση συνταξιούχων το πρόβλημα έχει αντιμετωπιστεί ικανοποιητικά, ενώ για αρκετά υποκαταστήματα προβλέπεται παράταση ωραρίου μέχρι τις 19:00. Αν χρειαστεί, οι τράπεζες βρίσκονται σε ετοιμότητα για να ανοίξουν πρόσθετα υποκαταστήματα» τονίζει η κυρία Κατσέλη.
Οι συνταξιούχοι θα πρέπει να προσέλθουν στις τράπεζες με την αστυνομική τους ταυτότητα ή με άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο, ενώ μπορούν να εξυπηρετηθούν κανονικά οι συνδικαιούχοι των λογαριασμών και όσοι έχουν εξουσιοδοτηθεί.
Όλη η σχετική πληροφόρηση είναι διαθέσιμη στο site της Εθνικής Τράπεζας (www.nbg.gr). Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατείας 181818 είναι στη διάθεση του κοινού.

Ουρές και στο Ηράκλειο Κρήτης
Ουρές σχηματίσθηκαν από το νωρίς το πρωί και στα υποκαταστήματα των τραπεζών που άνοιξαν στο Ηράκλειο για την πληρωμή των συντάξεων.
Αρκετοί συνταξιούχοι, πριν ακόμα ξημερώσει πήραν θέση έξω από την τράπεζα περιμένοντας υπομονετικά να ανοίξουν οι πόρτες, ενώ κάποιοι έφυγαν απογοητευμένοι αφού δεν γνώριζαν ότι η πληρωμή θα γινόταν αλφαβητικά στις περισσότερες τράπεζες.
Στο μεταξύ το πρωί ένας ηλικιωμένος άνδρας, περίπου 78 χρονών, έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε ενώ βρισκόταν στην ουρά τράπεζας επί της Λεωφόρου Καλοκαιρινού. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

www.ethnos.gr

 

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Ανοιχτά από αύριο 1.000 υποκατ...
Κομισιόν: Τώρα είναι η ώρα να... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

dauwin mobile 1

agnantio new 23

dauwin mobile2

epimelitirio3

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Ιούνιος 2014 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

logo2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 

 

Δημοφιλή Νέα

Αναβαθμίζονται 21 λιμάνια: Κατάπολα Αμοργού, Αιγιάλη Αμοργού, Φολέγανδρος μέσα σε αυτά

Αναβαθμίζονται 21 λιμάνια: Κατάπολα...

23 Ιανουαρίου 2026
Πάρος: Ανεξαρτητοποιήθηκε κοινοτική σύμβουλος (Βίντεο)

Πάρος: Ανεξαρτητοποιήθηκε κοινοτική...

23 Ιανουαρίου 2026
Δήμος Πάρου: Εγκατάσταση Ηλεκτρονικών Σειρήνων Αναγγελιών και Έγκαιρης Ειδοποίησης για την Πολιτική Προστασία

Δήμος Πάρου: Εγκατάσταση Ηλεκτρονικ...

22 Ιανουαρίου 2026

Τελευταία Νέα

Κλειστό το ΚΕΠ Παροικίας στις 29 Ιανουαρίου λόγω μεταφοράς του στον ανακαινισμένο του χώρο στο λιμάνι

Κλειστό το ΚΕΠ Παροικίας στις 29 Ια...

27 Ιανουαρίου 2026
Τήνος: Ολοκληρώνεται η νέα έκθεση στην Οικία-Μουσείο Χαλεπά στον Πύργο

Τήνος: Ολοκληρώνεται η νέα έκθεση σ...

27 Ιανουαρίου 2026
Εμπορική συμφωνία ελεύθερων συναλλαγών ЕЕ- Ινδίας δημιουργεί «πολυάριθμες ευκαιρίες» (βίντεο)

Εμπορική συμφωνία ελεύθερων συναλλα...

27 Ιανουαρίου 2026

MHT

 

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Τίτλος: Parianostypos.gr
Έδρα: Καμάρες Πάρου
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Πάρου
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] - [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Ανδρέας Μπελεγρής
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου / Δ.Σ
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2026  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ