Αγριες συμπλοκές μεταξύ μεταναστών στη Λέσβο

30 Αυγούστου 2015 15:40

test1

test2

test2

Νέες άγριες συμπλοκές μεταξύ μεταναστών έγιναν στο λιμάνι της Μυτιλήνης, έξω από το γραφείο του Λιμενικού, κατά τη διάρκεια της καταγραφής τους.


Μετανάστες αφού ξήλωσαν τα προστατευτικά σιδερένια κιγκλιδώματα του Λιμεναρχείου άρχισαν κυνηγώντας να χτυπούν με αυτά ομοεθνείς τους, μεταξύ των οποίων και γυναίκες, παιδιά και υπερήλικες που έτρεχαν να απομακρυνθούν από το σημείο, σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο δημοσιογράφος του LesvosNews Γιάννης Σινάνης.
Από τις συμπλοκές τραυματίστηκαν δύο εξ αυτών από χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ επιπλέον τέσσερις τραυματίστηκαν ελαφρότερα.

Εν τω μεταξύ, σοβαρό επεισόδιο με θαλαμηγό στην οποία επέβαιναν τρεις διακινητές μεταφέροντας τουλάχιστον 60 παράτυπους μετανάστες σημειώθηκε το μεσημέρι ανοιχτά της Σύμης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας λιμενικός ενώ βρέθηκε νεκρός ένας 17χρονος μετανάστης.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, το περιστατικό σημειώθηκε όταν σκάφος της frontex εντόπισε τη θαλαμηγό να κινείται ύποπτα και της ζητήθηκε να σταματήσει για έλεγχο.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos