×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Κατέληξε ο πατέρας που είχε πυροβολήσει την 17χρονη κόρη του

22 Αυγούστου 2013 13:37

Ο 47χρονος πατέρας της, γνωστός επιχειρηματίας του Αργους, νοσηλευόταν στην εντατική του Τζάνειου, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και σε κωματώδη κατάσταση.

Ο τραγικός πατέρας, μετά το διπλό πυροβολισμό εναντίον της κόρης του είχε στρέψει το όπλο στον εαυτό του.

Η σφαίρα είχε προκαλέσει σοβαρή ζημιά στο στέλεχος του εγκεφάλου το οποίο ελέγχει ζωτικές λειτουργίες όπως η αναπνοή και η πίεση του αίματος, ενώ αποτελεί και κεντρικό κύκλωμα του νευρικού συστήματος.

Την ίδια ώρα, εξαιρετικά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της 17χρονης από το Αργος.

Η 17χρονη νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΚΑΤ όπου μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι, μετά την επέμβαση που έγινε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Φέρει δύο τραύματα από σφαίρες, το ένα στο μάγουλο και το άλλο στον δεύτερο αυχενικό σπόνδυλο.

Αυτό που ανησυχεί περισσότερο τους γιατρούς είναι το δεύτερο τραύμα, αφού υπάρχει ο κίνδυνος να μείνει ανάπηρη για όλη της ζωή. Προς το παρόν, πάντως, προτεραιότητα των γιατρών είναι να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή καθώς ακόμα δεν έχει ανακτήσει τις αισθήσεις της.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos