×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Τα tweets των επωνύμων για τον Ασλάνη

29 Αυγούστου 2013 10:48

Την ώρα που παραμένουν άγνωστα τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο το γνωστό σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη, πολλοί είναι οι διάσημοι και μη φίλοι του που κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζοντας τον ξαφνικό χαμό του.

Μερικά από τα σχόλιά τους στο twitter:

Λάκης Γαβαλάς: Ο άνθρωπος που αγαπούσε τα χρώματα, τώρα θα αρκεστεί να περιβάλλεται από το μόνιμο μπλε του ουρανού. Γεια σου Μιχάλη, θα μας λείψεις

Μαρία Μπακοδήμου: Στο καλό να πας Μιχάλη. Ήσουν πολύ γλυκός άνθρωπος!

Βασίλειος Κωστέτσος: Αγάπη μου καλό ταξίδι

Νίκη Κάρτσωνα: Δεν μπορώ να το πιστέψω ούτε και να το γράψω δε θέλω!!! Καλό ταξίδι στον Μιχάλη που αγαπήσαμε!

Τζένη Μπαλατσινού: Το ταξίδι σου να είναι γεμάτο με λουλούδια, σαν αυτά που ζωγράφιζες... Αντίο Μιχάλη

Χριστίνα Πολίτη: RIP Μιχάλη Ασλάνη...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έφυγε ένας από τους πιο γλυκούς και αυθεντικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει σε αυτό το χώρο. Πάντα με το χαμόγελο κι ένα καλό λόγο για όλους

Γιάννης Αϊβάζης: Καλό ταξίδι Μιχάλη μου... Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Χριστίνα Αλούπη: Μόλις έμαθα ότι έφυγε ο Μιχάλης Ασλάνης, δεν έχω λόγια έχω πάθει σοκ, ήταν ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που είχα γνωρίσει ποτέ. Καλό ταξίδι φίλε μου Μιχάλη, αφήνεις ένα τεράστιο κενό πίσω σου, θα μας λείψεις τόσο πολύ σε όλους μας που σε αγαπήσαμε!

Άγγελα Ευρυπίδη: Μόλις με ειδοποίησαν για το 'τέλος' του Μιχάλη Ασλάνη... με θυμώνει τόσο που άνθρωποι σαν τον Μιχάλη γίνονται αυτόχειρες και φεύγουν από τη ζωή τόσο λυπημένοι... νιώθω ένα μεγάλο κενό... το μόνο που με πλημμυρίζει είναι μια τεράστια ευγνωμοσύνη για όλα όσα μου έδωσε αυτός ο άνθρωπος... Καλό ταξίδι Μιχάλη μου...

Για το θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη μίλησε και η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα που έσπευσε στο ατελιέ του σχεδιαστή αμέσως μόλις πληροφορήθηκε το θάνατό του: «για όλους μας είναι μια μεγάλη απώλεια. Δεν ξέρω εάν πραγματικά είναι αυτοκτονία ή αν μπορεί να είναι υπερβολική δόση χαπιών. Ένας άνθρωπος που ήταν εθισμένος στα χάπια τόσα χρόνια. Ίσως είναι πολύ νωρίς να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα. Ξέρουμε ότι πραγματικά περνούσε δύσκολα».

Και πρόσθεσε πως «ο Μιχάλης Ασλάνης ήταν ένας σπουδαίος καλλιτέχνης και ένας σπουδαίος άνθρωπος. Γενναιόδωρος. Έπαιρνε φτωχά παιδιά από ξένες χώρες και τα είχε σπουδάσει. Έκανε ένα έργο που δεν το ξέρει ο κόσμος φιλανθρωπικό χωρίς να γνωρίζει κανείς το παραμικρό. Αυτό που έκανε ήταν τόσο ελληνικό, έστηνε ένα θέατρο γεμάτο Ελλάδα. Ήταν πολύ αισιόδοξος παρά τα προβλήματα που υπήρχαν».

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos