Φορο-αλλαγές για τα εισοδήματα του 2015 - Ρυθμίσεις στο παρά πέντε

08 Δεκεμβρίου 2015 12:25

Η κυβέρνηση σχεδιάζει αλλαγές στη φορολογία ακόμη και για τα φετινά εισοδήματα σε ορισμένες κατηγορίες φορολογουμένων. Οι σχετικές ρυθμίσεις αναμένεται να κατατεθούν στη Βουλή λίγο πριν από την εκπνοή του έτους.

Αλλαγές στη φορολογία και για τα φετινά εισοδήματα για ορισμένες κατηγορίες φορολογουμένων σχεδιάζει η κυβέρνηση και σύμφωνα με πληροφορίες οι σχετικές ρυθμίσεις αναμένεται να έρθουν στη Βουλή λίγο πριν από την εκπνοή του έτους.

 

Ειδικότερα, η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών καταρτίζει ένα ακόμη φορολογικό νομοσχέδιο στο οποίο θα ενσωματωθούν οι διατάξεις για την οικειοθελή αποκάλυψη των αδήλωτων εισοδημάτων, το περιουσιολόγιο, αλλά και περιορισμένες αλλαγές στη φορολογία των φετινών εισοδημάτων των φυσικών προσώπων.

Τις φορολογικές αλλαγές στα εισοδήματα του 2015 προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρ. Αλεξιάδης μιλώντας σε ημερίδα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

www.ethnos.gr

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos