×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Στον Εισαγγελέα ο Μ. Λιάπης - οδηγούσε ανασφάλιστο SUV με πλαστές πινακίδες

17 Δεκεμβρίου 2013 17:24

Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθεί το απόγευμα ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης,ο οποίος συνελήφθη σήμερα στη Λούτσα, επειδή όχι απλώς παραβίασε STOP αλλά οδηγούσε ένα ανασφάλιστο τζιπ με πλαστές πινακίδες.

Του Γιάννη Σουλιώτη

Ο κ. Λιάπης, ο οποίος έχει διατελέσει μεταξύ άλλων υπουργός Μεταφορών (2004-2007) και Πολιτισμού (2007-2009), οδηγούσε ένα αυτοκίνητο τύπου SUV, μάρκας Volkswagen Touareg, όταν παραβίασε μία πινακίδα STOP επί της λεωφόρου Αρτέμιδος στη Λούτσα.

Δύο μοτοσυκλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ τον σταμάτησαν επί τόπου και ο κ. Λιάπης ζήτησε συγγνώμη επειδή παραβίασε το STOP. Όταν όμως οι αστυνομικοί του ζήτησαν δίπλωμα, διαπίστωσαν ότι δεν το είχε μαζί του. Κι όταν έδωσαν τα στοιχεία του αυτοκινήτου για έλεγχο, ανακάλυψαν έκπληκτοι ότι το SUV του πρώην υπουργού όχι απλώς ήταν ανασφάλιστο, αλλά είχε και πλαστές πινακίδες.

Σύμφωνα δε με τα πρώτα στοιχεία, ο Μ. Λιάπης είχε καταθέσει τις πινακίδες του οχήματός του και κυκλοφορούσε με τις πλαστές!

Ο πρώην υπουργός συνελήφθη απο την Τροχαία Αγίας Παρασκευής και το απόγευμα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Του υπεβλήθη πρόστιμο 500 ευρώ για παραβίαση του STOP και για οδήγηση χωρίς δίπλωμα, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία, ψευδή βεβαίψση και ανασφάλιστο όχημα. Ο κ. Λιάπης προσκόμισε το δίπλωμα οδήγησής του, το οποίο λήγει το 2016.

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos