Η ΕΡΤ θα είναι χορηγός επικοινωνίας της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση»

15 Μαρτίου 2016 13:26

Η ΕΡΤ θα είναι χορηγός επικοινωνίας της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση» η οποία πραγματοποιείται από τις 15 έως τις 18 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στην Αθήνα.

Γαστρονομία, τουρισμός & πολιτισμός της Ελλάδας είναι τα θέματα που θα προβληθούν στην Έκθεση από Περιφέρειες, Δήμους & Επιχειρήσεις από τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.

Στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» θα βιώσετε την εμπειρία ενός παραδοσιακού χωριού στην Αθήνα!

Γευτείτε παραδοσιακά προϊόντα μαγειρεμένα από τους καλύτερους σεφ σερβιρισμένα στα τραπεζάκια της πλατείας του χωριού, μεταφερθείτε στα ήθη & στα έθιμα του χωριού σας, του νησιού σας, του τόπου των διακοπών σας μέσω των πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Ελάτε σε επαφή με επιχειρήσεις και φορείς από τον τόπο που σκέφτεστε να δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά, γνωρίστε επιτυχημένες επιχειρήσεις και αναπτύξτε τις συνεργασίες σας με ποιοτικά προϊόντα της Ελληνικής περιφέρειας στις B2B συναντήσεις.

Ενημερωθείτε για τα τρέχοντα ζητήματα στην Περιφερειακή ανάπτυξη, την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία & μηχανική τροφίμων από success stories, συνέδρια & ημερίδες που θα λάβουν χώρα στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση».

Διαδραστικότητα, Αλληλεπίδραση, Ψυχαγωγία, Ενημέρωση, Απασχόληση του επισκέπτη, είναι τα χαρακτηριστικά της
Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση»

Η Ελλάδα παρέχει τόσες ευκαιρίες.... αρκεί να τις ανακαλύψουμε!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos