Ελλάδος Γεύση: Β2Β συναντήσεις με έλληνες παραγωγούς

28 Μαρτίου 2016 14:04

Αν δραστηριοποιείστε στον τομέα των τροφίμων – ποτών & της εστίασης τότε η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι σίγουρα θετική και οι B2B συναντήσεις της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση» είναι κάτι που σας αφορά!

Δηλώστε συμμετοχή και εσείς στις επαγγελματικές συναντήσεις της
Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση» που θα πραγματοποιηθούν από τις 15 έως τις 18 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και γνωρίστε από κοντά επιχειρήσεις & παραγωγούς τροφίμων & ποτών από όλη την Ελλάδα που είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν την αγορά & σας αφορούν.

Στις επαγγελματικές B2B συναντήσεις φιλοξενούνται επίσης Έλληνες Ομογενείς με τη στήριξη της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον τομέα των τροφίμων & ποτών ανά τον κόσμο.

Επισκεφθείτε και εσείς την Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» και "γευτείτε" την επιχειρηματικότητα της Ελλάδας στο νοστιμότερο πιάτο.

Δηλώστε συμμετοχή την συμπληρώνοντας την επισυνημμένη φόρμα και θα σας ενημερώσουμε για την ώρα & τα ραντεβού σας ανάλογα με τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Αποστείλετε μας τη φόρμα συμμετοχής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας κάνοντας κλικ εδώ.

Επισκεφθείτε το web site της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση» www.elladosgefsi.gr και μάθετε τα πάντα για την Έκθεση στην οποία θα βιώσετε την Ελλάδα

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos