Αποφεύχθηκε το Grexit, συνεχίζεται το Κύπελλο!

12 Απριλίου 2016 18:13

πό τη συνάντηση των Σταύρου Κοντονή, Κωστάκη Κουτσοκούμνη και Γιώργου Γκιρτζίκη βγήκε η είδηση πως το Κύπελλο θα συνεχιστεί και άρα το Grexit απομακρύνεται μια και καλή.


Αποφεύχθηκε το Grexit, συνεχίζεται το Κύπελλο!

«Mέχρι την Παρασκευή ο κύριος Κοντονής αποφασίζει οριστικά την επανέναρξη του Κυπέλλου. Δεν έχουμε συμφωνήσει για τον τελικό. Επαναλαμβάνω ότι υπάρχει η δέσμευση να αρχίσει ξανά το Κύπελλο. Θα δούμε πως θα γίνει ο τελικός. Ίσως εκτός Αθήνας, ίσως χωρίς κόσμο, ίσως με παιδιά στις εξέδρες» δήλωσε ο πρόεδρος της κυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και εκπρόσωπος της FIFA.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανέφερε: «Δεν θα πω αν το ποδόσφαιρο βγαίνει ηττημένο. Το θέμα είναι να έχουμε ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να σας το πω με βεβαιότητα. Ίσως έχει αποφευχθεί το Grexit. Εμείς κάναμε προσφυγή στο ΣτΕ για το Κύπελλο. Από τη στιγμή που θα γίνει, δεν υπάρχει λόγος προσφυγής. Προλαβαίνουμε να τελειώσουμε με το Κύπελλο, αρκεί να το οριστικοποιήσουμε την Παρασκευή».

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos