×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

ΥΠΟΙΚ: Η Κομισιόν δεν αναφέρει πουθενά νέους φόρους και μέτρα 7,7 δισ. ευρώ

27 Απριλίου 2014 14:26

«Πουθενά στην Έκθεση (αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής) δεν υπάρχουν 7,7 δισ. ευρώ νέα μέτρα.

 Πουθενά δεν προβλέπονται νέοι φόροι ή περαιτέρω περικοπές σε μισθούς και συντάξεις», αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, με αφορμή δημοσιεύματα μέρους του Τύπου περί νέων μέτρων λιτότητας τα επόμενα χρόνια.

Ειδικότερα από το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνονται τα εξής:

«Οι ίδιοι κύκλοι που υποστήριζαν ότι η χώρα δεν θα επιτύχει τους δημοσιονομικούς της στόχους, που διαρκώς κινδυνολογούν, που καλλιεργούν κλίμα φόβου και καταστροφής, που μεμψιμοιρούν και μηδενίζουν την εθνική προσπάθεια, τώρα, λίγες ημέρες μετά την παραδοχή, διεθνώς, ότι η χώρα επέτυχε υψηλό, νωρίτερα από τις προβλέψεις, πρωτογενές πλεόνασμα, βλέπουν νέα μέτρα λιτότητας για τα επόμενα χρόνια.

Απλώς, ή δεν ξέρουν να διαβάζουν τους πίνακες ή είναι ''τυφλωμένοι'' από την αντιπολιτευτική τους διάθεση. Πουθενά στην Έκθεση δεν υπάρχουν 7,7 δισ. ευρώ νέα μέτρα. Πουθενά δεν προβλέπονται νέοι φόροι ή περαιτέρω περικοπές σε μισθούς και συντάξεις».

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos