Θρήνος για το 9χρονο παιδί που σκοτώθηκε στο φαράγγι του Βουραϊκού

20 Ιουνίου 2016 11:14

Πολύ κοντά στο σημείο που χάθηκε στο φαράγγι του Βουραϊκού ποταμού στην Αχαΐα πέφτοντας από τη γέφυρα στη θέση Σιφώνι βρέθηκε νεκρό το 9χρονο αγόρι που έκανε το μεσημέρι της Κυριακής πεζοπορία με τους γονείς και τα αδέλφια του.


Πρόκειται για σημείο που απέχει 7-8 χιλιόμετρα από το Διακοπτό. Εντοπίστηκε νεκρό από άντρες της ΕΜΑΚ που «χτένιζαν» την περιοχή από τη στιγμή που ενημερώθηκαν για το γεγονός.

Το σημείο στο οποίο βρέθηκε είναι μια απόκρημνη περιοχή με βράχια. Μεταφέρθηκε μάλιστα με συρμό του Οδοντωτού που διέθεσε ο ΟΣΕ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αίγιο προκειμένου να γίνει η νεκροψία.

Κάτοικοι της περιοχής αλλά και ορειβάτες της ΕΜΑΚ έλεγαν στο MEGA ότι το σημείο που χάθηκε το παιδί είναι από τα πιο δύσκολα σημεία μιας κατά τα άλλα εύκολης διαδρομής για τους πεζοπόρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, οι γονείς του παιδιού βρίσκονται σε κατάσταση σε σοκ και ισχυρίζονται ότι το έχασαν από τα μάτια τους ακριβώς σε εκείνο το σημείο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos