Νεκρός ο πρόεδρος της Jetoil, Κυριάκος Μαμιδάκης

03 Ιουλίου 2016 20:38

Τέλος στη ζωή του φαίνεται ότι έβαλε ο 84χρονος πρόεδρος της JETOIL Κυριάκος Μαμιδάκης, με τον ιατροδικαστή να αποκλείει και επίσημα το ενδεχόμενο εγκληματικές ενέργειας.


Η σορός του 84χρονου επιχειρηματία εντοπίστηκε στην οικία του στο Διόνυσο από οικιακό βοηθό του το μεσημέρι της Κυριακής, βυθίζοντας στη θλίψη τον επιχειρηματικό κόσμο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, δίπλα στον Κ. Μαμιδάκη εντοπίστηκε ένα πιστόλι που κατείχε νόμιμα.

Το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο μεταδίδει ότι ο 84χρονος πυροβόλησε μια φορά με το όπλο στον τοίχο του γραφείου του και στη συνέχεια το έστρεψε στον κρόταφό του.

Ο οικιακός βοηθός, υπήκοος Φιλιππινών, άκουσε τους δύο πυροβολισμούς και έτρεξε στο γραφείο του Κ. Μαμιδάκη.

Αμέσως ενημέρωσε τον γαμπρό του αυτόχειρα, που μένει στο ισόγειο του σπιτιού, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε την αστυνομία.

Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι δεν βρέθηκε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της αυτοκτονίας.

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία Jetoil είχε καταθέσει αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού δικαίου στις 9 Ιουνίου.

Ποιος ήταν ο Κυριάκος Μαμιδάκης

Γεννήθηκε στο χωριό Ανώσκελη της επαρχίας Κισσάμου του νομού Χανίων Κρήτης το 1932, από τους Αλέξανδρο και Ειρήνη Μαμιδάκη.

Τελείωσε την Εμπορική Σχολή το 1951 και παρακολούθησε δι’ αλληλογραφίας και ολοκλήρωσε τον κύκλο σπουδών του Κολλεγιακού School of Career του LSE. Ξεκίνησε να εργάζεται το 1952 δίπλα στον θείο του Γ. Ι. Μαμιδάκη στην Εμπορία Πετρελαιοειδών.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos