Tραγική κατάληξη στην Ηλεία: Νεκροί βρέθηκαν πατέρας και κόρη

08 Αυγούστου 2016 16:12

Νεκροί βρέθηκαν το πρωί στη θέση Καταρράχι Μπορσίου Ανδραβίδας, ο 68χρονος Κωνσταντίνος Λοϊζίδης και η 44χρονη κόρη του Ελένη, οι οποίοι είχαν εξαφανιστεί από τις 16 Ιουλίου.


Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στη θέση του οδηγού, και η γυναίκα σε απόσταση 400 μέτρων από το όχημα.

Στο σημείο έχει μεταβεί ιατροδικαστής για μία πρώτη μακροσκοπική εξέταση των δύο πτωμάτων, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία.

Πατέρας και κόρη βρέθηκαν νεκροί από τον ιδιοκτήτη της έκτασης, όπου ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 68χρονος.

Ο ιδιοκτήτης είχε αρκετές ημέρες να πάει στο χωράφι του και όταν σήμερα το πρωί επισκέφθηκε την περιοχή, βρήκε πρώτα το πτώμα της γυναίκας, ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία και έπειτα από λίγη ώρα βρέθηκε νεκρός και ο πατέρας.

Το σημείο, όπου βρέθηκαν τα δύο σώματα, βρίσκεται σε απόσταση περίπου 40 χιλιομέτρων από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας Δουνέϊκων από όπου είχαν εξαφανιστεί και συγκεκριμένα κοντά στον φράγμα Πηνειού, στη βορειοανατολική Ηλεία.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια κατάγεται από την Κύπρο και διαμένει στην Αττική, στο Ίλιον. Στην Ηλεία βρέθηκαν για καλοκαιρινές διακοπές, μαζί με τη μητέρα Αγγελική Λοϊζίδου.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα pelop.gr, έφθασαν στις 2 Ιουλίου με σκοπό να παραμείνουν για 15 ημέρες και νοίκιασαν δωμάτια στην θέση "Γούβες", μεταξύ Παλουκίου και Αγίας Μαρίνας Δουνεΐκων.

Όπως είχε αναφέρει η σύζυγος και μητέρα Αγγελική Λοϊζίδου, η οποία μίλησε και στην εφημερίδα "Πατρίς", την Παρασκευή 15/07, ο σύζυγός της είχε φορτώσει με τα πράγματά τους το αυτοκίνητό τους, μάρκας Hyundai, καθώς την Κυριακή επρόκειτο να φύγουν από την Ηλεία. Το απόγευμα του Σαββάτου, όμως, η κόρη της εξέφρασε την επιθυμία να πάει με τον πατέρα της στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας.

Η μητέρα έμεινε πίσω για να μαζέψει τα τελευταία πράγματα και ο πατέρας με την κόρη, καθώς και κάποιοι ακόμη παραθεριστές που διαμένουν στο ίδιο συγκρότημα με ενοικιαζόμενα, γύρω στις 6:30 το απόγευμα του Σαββάτου πήγαν στην εκκλησία.

Σύμφωνα και με τη μαρτυρία των άλλων παραθεριστών, γύρω στις 9 το βράδυ που τελείωσε ο Εσπερινός, πατέρας και κόρη αναχώρησαν με το αυτοκίνητό τους από την εκκλησία, ωστόσο δεν έστριψαν στο δρόμο που οδηγεί στα ενοικιαζόμενα δωμάτια αλλά συνέχισαν ευθεία για τα Δουνέικα και έκτοτε τα ίχνη τους χάθηκαν...

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos