×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πανελλαδικές: Αρχές Ιουλίου οι βαθμοί

20 Ιουνίου 2014 13:07

Τελειώνει η αγωνία για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων στις αρχές Ιουλίου, καθώς το υπουργείο Παιδείας θα ανακοινώσει τις βαθμολογικές επιδόσεις σε όλα τα μαθήματα.

Σύμφωνα με εγκύκλιο, η αποστολή των αποκομμάτων και των καταστάσεων με τις βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων που διαγωνίστηκαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις προς τα λύκεια προγραμματίζεται για την Κυριακή 29 Ιουνίου, ώστε οι βαθμοί να ανακοινωθούν στα λύκεια την 1η ή το αργότερο τη 2η Ιουλίου.

Οι υποψήφιοι των φετινών Πανελλαδικών με τις βαθμολογίες στα χέρια τους και αφού έχουν υπολογίσει τα μόρια που έχουν συγκεντρώσει θα υποβάλουν έως τις 14 Ιουλίου τα μηχανογραφικά δελτία με τις προτιμήσεις τους για τμήματα των ΑΕΙ-ΤΕΙ.

Η υποβολή των μηχανογραφικών θα γίνει ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας exams.it.minedu.gov.gr και οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να επεξεργαστούν τις επιλογές τους και τη σειρά των τμημάτων που θα δηλώσουν όσες φορές θέλουν, μέχρι να το οριστικοποιήσουν.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos