Διπλή δολοφονία νεαρών ανδρών στην Καλαμάτα

20 Αυγούστου 2014 14:46

Δύο άνδρες ηλικίας 25 και 26 ετών βρέθηκαν νεκροί αργά το βράδυ της Τρίτης σε φαράγγι μεταξύ Καλαμάτας και Καρδαμύλης. Σύμφωνα με τις πρώτες

πληροφορίες, φέρουν εμφανή τραύματα απο κυνηγετική καραμπίνα και όπως φαίνεται απο τα πρώτα στοιχεία, μεταφέρθηκαν στο σημείο μετά τον θάνατό τους.

Οι σωροί εντοπίστηκαν σε δύσβατη περιοχή, σε απόσταση 24 χλμ. απο την Καλαμάτα, σε μία ρεματιά βάθους 4-5 μέτρων, μετά απο εκτεταμένη επιχείρηση αναζήτησης από την Ασφάλεια και την Πυροσβεστική Καλαμάτας, της ΕΜΑΚ με δύο εκπαιδευμένους σκύλους, αλλά και εθελοντών ("Ελληνική Ομάδα Διάσωσης" - "ΓΑΙΑ"). Επί τόπου βρίσκονται άνδρες του τμήματος Εγκληματικών Ερευνών Καλαμάτας και την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια της πόλης.

Ο ένας εκ των δύο νεκρών ήταν 26 ετών, μόνιμος κάτοικος Καλαμάτας και ο άλλος 25 ετών, μόνιμος κάτοικος Σάμου, αξιωματικός 5ετούς θητείας του Στρατού. Είχαν ξεκινήσει από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα με μοτοσυκλέτα με προορισμό την Κοσκάραγα της Μάνης. Τη νύχτα της Δευτέρας ήταν σε κλαμπ της Καρδαμύλης, απο το οποίο έφυγαν δηλώνοντας στην παρέα τους ότι είχαν κάποιο ραντεβού. Εκτοτε δεν έδωσαν σημεία ζωής. Οι γονείς του 26χρονου και συγγενικό πρόσωπο του 25χρονου δήλωσαν την εξαφάνισή τους στην Ασφάλεια Καλαμάτας και απο νωρίς το απόγευμα της Τρίτης άρχισε η αναζήτηση. Αν και τα κινητά τους ήταν κλειστά, οι αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν να εντοπίσουν σήμα τους κι έτσι οδηγήθηκαν στο σημείο όπου βρέθηκαν τα δύο πτώματα. Η μοτοσυκλέτα, ωστόσο, δεν είχε βρεθεί μέχρι το πρωί της Τετάρτης.

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos