Ποιοι φόροι μειώνονται από το 2015

04 Οκτωβρίου 2014 14:40

Πακέτο φοροελαφρύνσεων για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις περιλαμβάνει το προσχέδιο του νέου Προϋπολογισμού που κατατίθεται τη Δευτέρα στη Βουλή. Οι νέες ρυθμίσεις θα υλοποιηθούν σταδιακά από το 2015.

Με τις νέες ρυθμίσεις που θα υλοποιούνται σταδιακά από το 2015 θα δοθούν ανάσες σε εκατομμύρια φορολογουμένους που έχουν λυγίσει από τα φορολογικά βάρη και αδυνατούν να πληρώσουν τα χρέη τους στην Εφορία και στα ασφαλιστικά ταμεία

«Πακέτο» με 8 φορο-ανάσες για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις περιλαμβάνει το προσχέδιο του νέου Προϋπολογισμού που κατατίθεται τη Δευτέρα στη Βουλή και οι οποίες θα υλοποιηθούν σταδιακά από το 2015.

Οι νέες ρυθμίσεις προβλέπουν «κούρεμα» σε φόρους εισοδήματος και πρόστιμα στην Εφορία, διευκολύνσεις για την εξόφληση οφειλών στο Δημόσιο, κατάργηση πλασματικών φόρων στις αγοραπωλησίες ακινήτων καθώς και στην κατοχή αυτοκινήτων και περιουσιακών στοιχείων, απαλλαγές από «χαράτσια» ανενεργών επιτηδευματιών και κίνητρα για διαγραφές οφειλών από τραπεζικά δάνεια.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos