Σκότωσε μία γυναίκα και έναν αστυνομικό για να προλάβει το πράσινο φανάρι στην Π. Ράλλη

15 Οκτωβρίου 2014 12:50

Μία γυναίκα και ένας αστυνομικός έχασαν τη ζωή τους και μία ακόμα γυναίκα τραυματίστηκε και βρίσκεται σε κρισιμότατη κατάσταση στο χειρουργείο, όταν οδηγός αυτοκινήτου που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στην οδό Πέτρου Ράλλη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες απο την Τροχαία, μία γυναίκα και ένας αστυνομικός σκοτώθηκαν επί τόπου, ενώ άλλη μία γυναίκα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς ακρωτηριάστηκε και χειρουργείται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις 11 το πρωί επι της οδού Π. Ράλλη, στο ρεύμα προς τη λεωφόρο Κηφισού. Ο οδηγός ενός Smart, o οποίος σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες έτρεχε προσπαθώντας να προλάβει το πράσινο φανάρι, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και αρχικά έπεσε πάνω σε δύο γυναίκες, οι οποίες στέκονταν δίπλα σε στάση λεωφορείου. Στη συνέχεια το Smart παρέσυρε μία μοτοσυκλέτα, τραυμάτισε θανάσιμα έναν αστυνομικό που βρισκόταν έξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών και τερμάτισε την ανεξέλεγκτη πορεία του πέφτοντας διαδοχικά πάνω σε τρία αυτοκίνητα. Ενα ακόμα άτομο έχει τραυματιστεί και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Ο οδηγός του Smart, όπως επίσης και ο συνοδηγός, δεν έπαθαν απολύτως τίποτα.

Αμέσως μετά το δυστύχημα διεκόπη η κυκλοφορία επι της Π. Ράλλη, στο ρεύμα προς τη λεωφόρο Κηφισού.

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos