Με δέκα πτήσεις Aegean και Sky Express η μεταφορά των μαθητών από την Κρήτη

06 Δεκεμβρίου 2016 16:33

Η AEGEAN μεταφέρει δωρεάν 1000 μαθητές από την Κρήτη


Η AEGEAN κατόπιν σχετικής συνεννόησης με τα αρμόδια Υπουργεία αναλαμβάνει τη δωρεάν μεταφορά περίπου 1.000 μαθητών που παραμένουν στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, μετά από συνεννόηση με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, η AEGEAN θα διαθέσει σήμερα μετά τις 12 μ.μ. πέντε (5) δωρεάν πτήσεις με αεροσκάφη Α321, χωρητικότητας 200 θέσεων, για να φροντίσει την επιστροφή των μαθητών από Χανιά και Ηράκλειο.

Υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία της AEGEAN το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών θα απαλλάξει την εταιρία από τους φόρους αεροδρομίου από την Κρήτη, ενώ με τη σειρά του το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής μαζί με το Λιμενικό Σώμα έχουν αναλάβει το συντονισμό και την επικοινωνία με τους συνοδούς καθηγητές καθώς και την ενημέρωση μας όσον αφορά στους επιβάτες.

Από την πλευρά της η Sky Express σήμερα 6 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσει έκτακτες πτήσεις απο το Ηράκλειο σε Αθήνα για τη μεταφορά των μαθητών.

Οι ώρες αναχώρησης των πτήσεων από τον αερολιμένα Ηρακλείου είναι:
10:00
13:00
14:10
16:00
21:20

O συντονισμός της μεταφοράς θα γίνει από το Λιμεναρχείο Ηρακλείου σε συνεννόηση με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Η μεταφορά θα γίνει χωρίς κόστος για τους μαθητές.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos