Μέχρι στιγμής 7 διασωθέντες του πλοίου Norman Atlantic βρίσκονται στην Κέρκυρα

29 Δεκεμβρίου 2014 14:19

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη για τη διαχείριση έκτακτων περιστατικών πολιτικής προστασίας, μετέβη σήμερα (29/12/2014), στην Κέρκυρα, ο

Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, κ. Σεραφείμ Τσόκας, από όπου θα επιβλέψει το συντονισμό των ενεργειών υποδοχής διασωθέντων του πλοίου Norman Atlantic, που θα μεταφερθούν στο νησί.

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην Αντιπεριφέρεια Κέρκυρας, υπό την Προεδρία του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Τσόκα, με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρο Γαλιατσάτο, την Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας κ. Νικολέτα Πανδή και εκπροσώπους των εμπλεκόμενων αρχών.

Σημειώνεται ότι νωρίς το πρωί, έφθασαν στην Κέρκυρα με ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, τύπου SIKORSKY, επτά (7) διασωθέντες του πλοίου Norman Atlantic, εκ των οποίων οι τέσσερις (4) φιλοξενούνται σε ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού και οι υπόλοιποι τρεις (3) έχουν διακομισθεί στο νοσοκομείο με ελαφρά αναπνευστικά προβλήματα.

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, με σκοπό την ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας για όλα τα θέματα στον τομέα αρμοδιότητας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη στο πλαίσιο του συντονισμού των ενεργειών υποδοχής διασωθέντων του πλοίου Norman Atlantic.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos