MEGA Τζακ ποτ στο Τζόκερ: Όλη η Ελλάδα παίζει για τα 16.000.000 ευρώ!!!

15 Φεβρουαρίου 2017 21:40

Παρά την Αποκριά, όλη η Ελλάδα φαίνεται να «χορεύει» τις τελευταίες μέρες στο ρυθμό του τζόκερ!!! Κοσμοσυρροή στα πρακτορεία και η φρενίτιδα καλά κρατεί αφού στο Mega τζακ ποτ που σημειώθηκε, η κλήρωση της Πέμπτης 16 Φεβρουαρίου 2017, θα αναδείξει τον μεγάλο υπερτυχερό που θα αλλάξει μια για πάντα τη ζωή του κερδίζοντας το αστρονομικό ποσό των 16.000.000 ευρώ!

Το δημοφιλέστερο παιχνίδι τύχης στην Ελλάδα βρίσκεται σε μεγάλα κέφια και γιατί όχι άλλωστε ... καθώς... κάποιος ανάμεσά μας θα γιορτάσει την Τσικνοπέμπτη ως πολυεκατομμυριούχος και φυσικά πάμπλουτος, αφήνοντας μια για πάντα πίσω του τον «πονοκέφαλο» για τα οικονομικά του!

Υπομονή λοιπόν, όσοι πιστοί και τυχεροί προσέλθετε μέχρι αύριο το βράδυ στις 21:30 στα πρακτορεία, γιατί... ποιος ξέρει... μπορεί την Πέμπτη το βράδυ να αποκτήσετε εσείς το άγγιγμα του Μίδα μέσα από το πιο απλό και πολλά υποσχόμενο παιχνίδι που με τα κέρδη του δελεάζει και τον πιο επιφυλακτικό παίκτη! Ποντάρετε λοιπόν στη τύχη σας και ζήστε τη μαγεία του τζόκερ!
Καλή επιτυχία!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos