Εκτέλεση στα Γλυκά Νερά - Παλιός γνώριμος της αστυνομίας το θύμα

03 Μαϊος 2017 20:12

«Βεντέτα» μεταξύ ανθρώπων της νύχτας εκτιμούν στελέχη της Ασφάλειας Αττικής, ότι είναι πίσω από την μαφιόζικη δολοφονία 47χρονου, σήμερα το πρωί, έξω από 2ο δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Nερά, επί της οδού Σολωμού, όπου τραυματίστηκε και μία μητέρα.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί θεωρούν ότι η εκτέλεση του 47χρονου, είναι πληρωμένο «συμβόλαιο θανάτου». Θύμα είναι ο Βασίλης Γρίβας, ο οποίος ξεκίνησε την «καριέρα» του ως αθλητής του «μπόντι μπίλντινγκ» και, σύμφωνα με τον πλούσιο φάκελο του, είχε αρχίσει να δραστηριοποιείται στη νύχτα από τα τέλη της δεκαετίας του '80. Μετά την δολοφονία του φίλου του Θέμη Καλαποθαράκου τον Ιούλιο του 2000, φέρεται ότι έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην νύχτα, στην περιοχή του Πειραιά.
Μετά την απόπειρα δολοφονίας του το 2003, το όνομα του συμπεριλαμβανόταν στην μεγάλη δικογραφία για τους μπράβους της νύχτας, που σχηματίστηκε έναν χρόνο αργότερα και φυλακίστηκε.

Έκτοτε, μετά την αποφυλάκιση του συνελήφθη και άλλες φορές, ενώ το 2011 συμπεριλαμβανόταν και πάλι στην μεγάλη δικογραφία με τους 217 νονούς της νύχτας, που κατηγορούνταν για εκβιάσεις, «συμβόλαια θανάτου» και άλλα αδικήματα. Τότε παρουσιάστηκε μόνος του στην Αστυνομία και καταδικάστηκε σε επτά χρόνια φυλάκιση, αλλά εξέτισε μέρος της ποινής και αφέθηκε ελεύθερος.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos