Ένας… γορίλας «φλερτάρει» επίμονα το φετινό βραβείο της Eurovision 2017!

11 Μαϊος 2017 20:32

Στους διαγωνισμούς τραγουδιού της Eurovision φαίνεται να τα έχουμε δει όλα! Ευφάνταστες τεχνολογικά σκηνικές παρουσίες, ανατρεπτικό χιούμορ που ειρωνεύεται ακόμα και τον ίδιο τον διαγωνισμό, ενδυματολογικές επιλογές βγαλμένες από παραμύθι ή το μέλλον, τρανσέξουαλ ερμηνευτές, ροκ «τέρατα», υποτονικές μπαλάντες ή φολκλόρ τραγουδιστικές επιλογές, στα αγγλικά ή στις εθνικές γλώσσες των χωρών!

Αυτό όμως που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα, ήταν να φλερτάρει επίμονα με το βραβείο ένας... ογκώδης γορίλας η ανάσα του οποίου, φαίνεται να πλησιάζει «επικίνδυνα» το πολυπόθητο τρόπαιο! Αναφερόμαστε στο τραγούδι της Ιταλίας, μιας από τις 6 Big Five (ιδρυτικές χώρες του θεσμού) που παίρνουν μέρος στον φετινό 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision μεταξύ των υπολοίπων 20 χωρών που αναδεικνύονται από τους δύο ημιτελικούς (9 και 11 Μαίου).

«Occidentali΄s Karma» τιτλοφορείται το φετινό ιταλικό φαβορί που ερμηνεύει ο ανατρεπτικός Francesco Gabbani με ζωντάνια και τη γνωστή, παροιμιώδη ιταλική παραστατικότητα, έχοντας στο πλάι του, έναν κινούμενο χορευτικά υπερμεγέθη γορίλα να συγχρονίζεται με τις κινήσεις του τραγουδιστή! Το ιταλικό ευρηματικό τραγούδι, ρυθμικό και αρκετά ευφάνταστο επί σκηνής, έχει κερδίσει μέχρι στιγμής τις εντυπώσεις καθώς έρχεται πρώτο στην ψηφοφορία όλων των fan clubs της Eurovision! Σπάει ταμεία όμως και στο στοίχημα Eurovision με απόδοση 2,10 μακράν των περισσότερων άλλων διαγωνιζόμενων χωρών.

Ακολουθεί το τραγούδι της Πορτογαλίας, ένα ιδιαίτερο, αισθαντικό κομμάτι, «μινιμαλιστικής» σκηνικής παρουσίας που ξεχώρισε ερμηνευτικά από την πρώτη στιγμή και αποδίδει στο στοίχημα 2,70.

Εν αναμονή λοιπόν του δεύτερου ημιτελικού που διεξάγεται σήμερα Πέμπτη 11 Μαίου, στην Ουκρανική πρωτεύουσα, το Κίεβο.

Ο μεγάλος τελικός του Διαγωνισμού, το Σάββατο 13 Μαίου, όπου θα ακουστούν τα νικητήρια τραγούδια των δύο ημιτελικών και των Big Five, ανάμεσα στα οποία και το ιταλικό φαβορί, δεν είναι μακριά!

Το νικητήριο τραγούδια της Eurovision 2017, θα αναδειχτεί από κριτική επιτροπή και τις ψήφους του ευρωπαϊκού κοινού συνδυαστικά!
Λέτε ο κατά τα άλλα συμπαθής φιλόδοξος γορίλας, να κάνει φέτος τη διαφορά και να χρίσει την Ιταλία νικήτρια;

ITAΛΙΑ Occidentali's Karma



ΕΛΛΑΔΑ This Is Love



Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos