Nεκρός 11χρονος στο Μενίδι από αδέσποτη σφαίρα

09 Ιουνίου 2017 13:22

Τραγωδία σημειώθηκε χθες το βράδυ σε δημοτικό σχολείο στην περιοχή Αχαρνές της Αττικής. Αρχικά έγινε γνωστό ότι 10χρονος μαθητής λιποθύμησε και πέφτοντας κάτω χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» όπου παρά τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών για ανάνηψη, κατέληξε.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ως περιστατικό αιφνίδιας απώλειεας αισθήσεων.

Μιλώντας στην «Κ» ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς, είπε πως «αρχικά το τραύμα δεν φαινόταν, λόγω του τριχωτού της κεφαλής. Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η νεκροτομή, όπου διαπιστώθηκαν τα αίτια του θανάτου».

H ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Ο ανήλικος Σ.Μ., ηλικίας 11 ετών διεκομίσθη στο Νοσοκομείο μας την 8η Ιουνίου 2017 και ώρα 10:30μ.μ. με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διασωληνομένο σε πολύ βαριά κατάσταση. Έφερε θλαστικό τραύμα ινιακής χώρας από πτώση εξ ιδίου ύψους. Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες δεν απέδωσαν. Εστάλη για νεκροψία – νεκροτομή το πρωί της 9ης Ιουνίου 2017».

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos