Viral video – Καύσωνας: Στη Λάρισα τηγανίζουν αυγά στον… ήλιο!

02 Ιουλίου 2017 19:01

Πάνω από την Ελλάδα είναι από την Πέμπτη (28/6) το κύμα ζέστης που ήρθε από την Αφρική το οποίο θα παραμείνει έως και την Δευτέρα όταν και τα φαινόμενα θα αρχίσουν σταδιακά να εξασθενούν.

Ωστόσο μέχρι τότε ο υδράργυρος καταγράφει θερμοκρασίες ρεκόρ σε πολλές περιοχές της χώρας.
Χαρακτηριστική εικόνα των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην χώρα μας και ειδικότερα κατά τις μεσημεριανές ώρες της ημέρας καταγράφει το παρακάτω βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube.
Το βίντεο αναρτήθηκε την Παρασκευή (30/6) και όπως αναφέρεται στην λεζάντα του, η μέση θερμοκρασία στη Λάρισα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο κυμαίνεται από 38 μέχρι 43 βαθμούς ενώ στις πιο ακραίες μέρες καύσωνα, η θερμοκρασία μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 49 βαθμούς.
Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί η θερμοκρασία κάτω από τον καυτό ήλιο φτάνει μέχρι και τους 60 βαθμούς κελσίου. Στα πλάνα που θα δείτε τοποθετείτε ένα τηγάνι στο έδαφος, προσθέτουμε λίγο λάδι και στη συνέχεια το αυγό το τηγανίζεται σχεδόν σαν να είναι τοποθετημένο σε μάτι κουζίνας!



www.newsbomb.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos