Σύγκρουση δύο επιβατηγών πλοίων στο λιμάνι της Αίγινας

25 Ιουλίου 2017 23:21

Σύγκρουση του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ” Ν.Π. 10631 , με το Ε/Γ-Ο/Γ “ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ” Ν.Π. 8129, σημειώθηκε απογευματινές ώρες την Τρίτη 25 Ιουλίου, εντός του λιμένα Αίγινας.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια πρόσδεσης του “ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ” στο λιμένα Αίγινας, συγκρούστηκε με το προσδεδεμένο ήδη στην προβλήτα “ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ”.

Από τη σύγκρουση των δύο πλοίων δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, παρά μόνο υλικές φθορές σε αμφότερα πλοία, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους τους μέχρι προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας .

Το «Φοίβος» μετέφερε στον Πειραιά τους 399 επιβάτες

Το «Απόλλων Ελλάς» κατά την ώρα της σύγκρουσης μετέφερε 94 επιβάτες και το «Ποσειδών Ελλάς» 75, ενώ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Το «Απόλλων Ελλάς» που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Μέθανα, Πόρο, Αίγινα, Πειραιά, έχει υποστεί εκδορές στην πλώρη και οι 94 επιβάτες του μαζί με άλλους 305 που ήταν προγραμματισμένο να παραλάβει από το λιμάνι της Αίγινας, προωθήθηκαν στον προορισμό τους για το λιμάνι του Πειραιά με το πλοίο «Φοίβος».

Στο λιμάνι της Αίγινας παραμένουν οι 75 επιβάτες του «Ποσειδών Ελλάς» που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Αίγινα-Αγκίστρι-Αίγινα-Πειραιά. Οι συγκεκριμένοι επιβάτες αναμένεται να προωθηθούν στο Αγκίστρι με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos