Το τρικ που σου δείχνει αν τα ψηλοτάκουνα είναι άνετα

22 Οκτωβρίου 2017 20:33

Η αγορά νέων ψηλοτάκουνων παπουτσιών είναι κάτι που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Ειδικά αν τα αγοράζετε online ή δεν μπορείτε να τα δοκιμάσετε στο κατάστημα, δεν έχετε ιδέα αν θα είναι τα πιο άνετα παπούτσια στον κόσμο ή αν θα είναι τρομακτικά οδυνηρά για τα πόδια σας. Κάποια παπούτσια που υποθέτετε ότι θα ήταν άνετα, όπως χαμηλά τακούνια ή πλατφόρμες, μπορεί να αποδειχθούν οι χειρότεροι ένοχοι. Δεν ξέρεις ποτέ! Δηλαδή, μέχρι τώρα που θα σας αποκαλύψουμε τον τρόπο να καταλάβετε αν τα ψηλοτάκουνα είναι άβολα, απλά κοιτάζοντάς τα.

Αυτό το τέχνασμα 2 δευτερολέπτων είναι πέρα για πέρα σωστό και κάθε λάτρης παπουτσιών πρέπει να το γνωρίζει. Ποιο είναι; Είναι ο υπολογισμός της απόστασης από τη σόλα μέχρι το τακούνι. Όσο μεγαλύτερη είναι, (ιδανική: 3 εκ. ή περισσότερο), τόσο πιο άνετο θα είναι το παπούτσι. Όσο μικρότερη είναι η απόσταση τόσο μεγαλύτερο βάρος μεταφέρεται στα δάχτυλα των ποδιών σας, μετατρέποντας το περπάτημα στα ψηλοτάκουνά σας σε εφιάλτη!

www.marieclaire.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos