Μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Αθήνας στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

30 Οκτωβρίου 2017 13:34

Ενταση, επεισόδια, μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Αθήνας στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

Χιλιάδες μαθητές απ' όλη την Αττική διαδηλώνουν διεκδικώντας, όπως αναφέρουν στο κάλεσμά τους, «το σχολείο και τη ζωή που τους αξίζει». Ωστόσο πριν λίγο σημειώθηκαν επεισόδια στο ύψος της Βουλής, στο Σύνταγμα, όταν ομάδα αγνώστων έκανε ρίψη καπνογόνων, φωτοβολίδων και μολότωφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες «απάντησαν» κάνοντας χρήση χημικών. Αυτήν την ώρα τα επεισόδια «μεταφέρονται» προς τα Προπύλαια. Προηγουμένως προκλήθηκε ένταση όταν κουκουλοφόροι έσπασαν τη τζαμαρία καφετέριας στην Πανεπιστημίου και ένα ATM στην Κοραή.

«Σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, στα Γιάννενα, την Πρέβεζα, την Κατερίνη, τη Θεσσαλονίκη, τη Χίο και αλλού οι συμμαθητές μας βρίσκονται ήδη σε κινητοποιήσεις. Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά! Ενώνουμε τη φωνή μας σε όλη την Ελλάδα!», επισημαίνει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του το συντονιστικό των μαθητών. Επιπλέον υπογραμμίζει την «έλλειψη καθηγητών, αναλώσιμων κι υποδομών».

Αυτή τη στιγμή έχει διακοπεί η κυκλοφορία στις οδούς Σταδίου και Πανεπιστημίου.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos