Εννέα οι νεκροί από την φονική κακοκαιρία στην Μάνδρα!

15 Νοεμβρίου 2017 15:04

Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των θυμάτων από την φονική κακοκαιρία στην Δυτική Αττική - Στην θάλασσα βρέθηκαν δυο σοροί ατόμων αγνώστων στοιχείων

Μια γυναίκα νεκρή σε αυλή στη Μάνδρα Αττικής - Σε προαύλιο στην Αθηνών - Θηβών άνδρας περίπου 50 ετών - Άνδρας 65 ετών επίσης βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του - Πνίγηκαν μέσα στα σπίτια τους ένας άνδρας και μια γυναίκα - Παρέμβαση εισαγγελέα για την φονική κακοκαιρία - Σύσκεψη στο Μαξίμου υπο τον πρωθυπουργό - Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης όλες οι περιοχές σε Μαγούλα, Μάνδρα και Νεα Πέραμο
Σε έναν πραγματικό εφιάλτη εξελίσσεται ο απολογισμός σε ανθρώπινες ζωές από την φονική κακοκαιρία που έπληξε την δυτική Αττική και συγκεκριμένα σε Μάνδρα, Μαγούλα και Νεα Πέραμο. Οι νεκροί είναι πλέον 9, ενώ υπάρχουν και αγνοούμενοι.

Οι έξι νεκροί είναι σε σπίτια και αυλές στην Μάνδρα και οι δυο ανασύρθηκαν από την θάλασσα σε Ελευσίνα και στα ΕΛΠΕ.

Οι σοροί στην θαλασσα εντοπίστηκαν από κυβερνήτη λάντζας και ειδοποιήθηκε άμεσα το Λιμενικό Σώμα. Στις θαλάσσιες περιοχές έσπευσαν άμεσα πλωτά του Λιμενικού αλλά και στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, προκειμένου να τις περισυνελέξουν. Παράλληλα, σκάφη του ΛΣ πραγματοποιούν περιπολίες από το πρωί στη θαλάσσια περιοχή κοντά στη Νέα Πέραμο, προκειμένου να επέμβουν εάν χρειαστεί.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos