Λοταρία αποδείξεων για τα 10 εκατ. ευρώ -Δείτε αν κερδίσατε

24 Δεκεμβρίου 2017 19:09

Αναρτήθηκαν στο TAXISnet οι τυχεροί των κληρώσεων που διεξάγονται από το υπουργείο Οικονομικών και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

H κλήρωση ξεκίνησε με καθυστέρηση και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου. Συνολικά, στις 10 κληρώσεις μοιράστηκαν από 1.000 ευρώ σε 10.000 τυχερούς.

Χθες το απόγευμα ξεκίνησαν να «φορτώνονται» στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ οι λαχνοί που έχει συγκεντρώσει ο κάθε φορολογούμενος για τη σημερινή κλήρωση.

Οι φορολογούμενοι, εισάγοντας τους κωδικούς τους στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, http://www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi, θα πληροφορηθούν την αξία των συναλλαγών που πραγματοποίησαν με πλαστικό χρήμα κατά τους προηγούμενους μήνες, το πλήθος των λαχνών που έχουν συγκεντρώσει, καθώς και τους αριθμούς με τους οποίους θα λάβουν μέρος στην κλήρωση.

Πώς έγινε η κλήρωση

Συνολικά θα μοιραστούν 10 εκατ. Ευρώ σε 10.000 τυχερούς. Οπως έχει ανακοινωθεί θα γίνουν 10 ξεχωριστές κληρώσεις, σε κάθε μία εκ των οποίων θα βγαίνουν 1.000 τυχεροί που θα κερδίσουν από 1.000 ευρώ.

Η λοταρία θα γίνει με βάση τις δαπάνες των φορολογουμένων με κάρτες ή άλλες μορφές ηλεκτρονικών πληρωμών για αγορές που έκαναν τους εξής μήνες: Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Νοέμβριο.

Οι συναλλαγές του Οκτωβρίου είχαν αποτελέσει τη βάση για την πρώτη λοταρία που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Νοεμβρίου.

Ουσιαστικά η μεγάλη λοταρία γίνεται τώρα, καθώς καθυστέρησε σχεδόν ένα χρόνο η εφαρμογή του μέτρου, δεν ήταν έτοιμα τα σχετικά συστήματα και έτσι αποφασίστηκε το αδιάθετο ποσό να κληρωθεί σήμερα στις ουσιαστικά 9 έξτρα κληρώσεις που θα γίνουν (αυτή για τις αποδείξεις από τις αγορές του Νοεμβρίου θα γινόταν έτσι και αλλιώς).

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos