Ερωτήματα για την φρεγάτα που άφησε το τουρκικό πλοίο με τα ναρκωτικά... και τον παλιόκαιρο

05 Ιανουαρίου 2018 14:51

Λοβέρδος στο ΘΕΜΑ 104,6: Υπάρχει αναφορά αξιωματικού ότι ήταν έτοιμοι για έλεγχο αλλά διετάχθησαν να πάνε στα κρεβάτια τους

Σύμφωνα με την καταγγελία η φρεγάτα Έλλη δεν πλησίασε το ναρκο-πλοίο και επέτρεψε στους Τούρκους να πετάξουν τα ναρκωτικά στη θάλασσα - «Είχε παλιόκαιρο και γι' αυτό δεν κάναμε έλεγχο», η απάντηση του ΓΕΝ
Σοβαρά ερωτήματα προκαλούν οι αποκαλύψεις του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος αναδεικνύει μια πολύ περίεργη υπόθεση.

Ο κ. Λοβέρδος κατήγγειλε ότι η φρεγάτα Έλλη του Πολεμικού Ναυτικού παρακολουθούσε ναρκο-πλοίο που κινούνταν νότια της Κρήτης να ξεφορτώνει στη θάλασσα σάκους με ναρκωτικές ουσίες χωρίς να προβεί στην παραμικρή ενέργεια για να συλλάβει τους εμπόρους του θανάτου.

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τόνισε «από ό,τι φαίνεται από την ανκοίνωση του ΓΕΝ όλα ήταν αντικείμενο εντολής».
«Είναι ντροπή να λες ότι με τέτοιες καιρικές συνθήκες δεν μπορεί να γίνει νηοψία» συμπλήρωσε. «Περιμένω την απάντηση του Πάνου Καμμένου» πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος κάνοντας λόγο για μια «αναφορά αξιωματικού λιμενικού ότι ήταν έτοιμοι να κάνουν την επέμβαση αλλά διετάχθησαν να πάνε πίσω».

www.protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos