Η Όλγα Κατσάρα είναι η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2018

02 Φεβρουαρίου 2018 22:22

Η ανακοίνωση του Καρναβαλικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων για το πρόσωπο της νέας Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού 2018 που όπως ήδη έχει αποκαλύψει το patrasevents.gr έχει ως εξής:

"Η Όλγα Κατσάρα θα είναι η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2018. Η εκλογή της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού 2018 έγινε ανάμεσα σε 24 υποψήφιες από την Πάτρα, την Αθήνα και άλλες ελληνικές πόλεις που κατέθεσαν το ενδιαφέρον τους.

Όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχε σαν μέλος πληρώματος στις παρελάσεις και τις δράσεις του Πατρινού Καρναβαλιού, στο Καρναβάλι των Μικρών ενώ ήταν μια από τις μαζορέτες που άνοιγαν τις παρελάσεις τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η μεγάλη της αγάπη για το Πατρινό Καρναβάλι την οδήγησε να δηλώσει υποψήφια για τη θέση της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού 2018. Όπως υπογραμμίζει:

«Το Πατρινό Καρναβάλι είναι ένας θεσμός που με συναρπάζει και αγαπώ πραγματικά ό,τι έχει σχέση με αυτό. Λαβαίνοντας υπόψη κάποιος το πλήθος νεολαίας 15-25 ετών που συμμετέχει στο ξέφρενο διήμερο της χαράς καθώς επίσης και τη δική μου ηλικία, συμπεραίνει ότι εύκολα μπορούν οι νεαροί καρναβαλιστές να ταυτιστούν με ένα συνομήλικό τους άτομο που θα προωθήσει τη διασκέδαση μακριά από υπερβολές και εξαρτήσεις από ουσίες».

Οι σπουδές της και η λατρεία της στον χορό
Η Όλγα Κατσάρα, η γλυκύτατη και πανέμορφη 18χρονη που γεννήθηκε στην Καλαμάτα, ζει μόνιμα στην Πάτρα από το 2000 λόγω καταγωγής της μητέρας της. Τελείωσε το 2017 το Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Είναι εν ενεργεία φοιτήτρια του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Γνωρίζει καλά αγγλικά και γαλλικά. Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τον χορό από 4 ετών.

Η πρώτη της επαφή ήταν με το κλασικό μπαλέτο και τον σύγχρονο χορό και στη συνέχεια ασχολήθηκε ενεργά με τους λάτιν χορούς έχοντας συμμετάσχει σε πανελλήνιους διαγωνισμούς του Εθνικού Συμβουλίου Χορού Ελλάδας, όπου σε ατομικές και ομαδικές χορογραφίες διακρίθηκε επανειλημμένως.

Η Όλγα Κατσάρα λατρεύει το Πατρινό Καρναβάλι, στο οποίο συμμετέχει από πολύ μικρή. «Στο Πατρινό Καρναβάλι συμμετέχω από όταν ακόμη δεν έχω αναμνήσεις, καθώς ήμουν ένα από τα μωρά που περίμενε να μπει στο πλήρωμα με την μαμά, να δει ανυπόμονα τη Βασίλισσα στο άρμα ευελπιστώντας ότι κάποια στιγμή θα έπαιρνε κι αυτό τη θέση της», λέει χαρακτηριστικά.


Πώς θα είναι το άρμα της Βασίλισσας
Η Όλγα Κατσάρα ως Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2018 έχοντας αστείρευτη διάθεση, κέφι, ζωντάνια, νεανική φρεσκάδα και ένα μόνιμο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της είναι έτοιμη να μεταδώσει το μήνυμα του Πατρινού Καρναβαλιού σε όλο τον κόσμο.

Το φετινό άρμα της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού (σχεδιασμός – κατασκευή: Νίκος Λιβάνης) διαστάσεων 12μΧ4,5μ, είναι ήδη έτοιμο και είναι ένας βάλτος με βατράχια, σαύρες, ένα δέντρο με ανθρώπινη μορφή.

Τα χρώματα είναι γήινα καφέ και πράσινα, λαχανί και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι φελιζόλ, πολυεστέρα, χαρτί και χρώμα. Φέτος το άρμα θα πλαισιωθεί και από φυσικά στοιχεία με λουλούδια και στοιχεία χλωρίδας παραπέμποντας στην αναγέννηση και την άνθηση της φύσης. Τα φυσικά αυτά στοιχεία θα αντληθούν από τα κηπάρια του Δήμου Πατρέων.

Η όμορφη Βασίλισσά μας με την ξεχωριστή της παρουσία θα μοιράζει χαμόγελα και θα δώσει τον απαραίτητο τόνο στις μεγάλες παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού 2018 από το άρμα της (όρθια πάνω στο κεφάλι του μεγάλου βατράχου) το Σαββατοκύριακο της κορύφωσης του κεφιού. Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» ευχαριστεί θερμά όλες τις υποψήφιες για το ενδιαφέρον τους".

www.patrasevents.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos