Πλοηγηθείτε τώρα και μη χάνετε τον καιρό σας! Ολοκαίνουργια γραφιστική σελίδα πρόγνωσης καιρού στο psts.gr!

03 Φεβρουαρίου 2018 19:13

Μια ολοκαίνουργια, λεπτομερειακή και πλήρως παραστατική σελίδα πρόγνωσης του καιρού της Πάρου αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, εγκαινιάζεται στην ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr!

Η νέα σελίδα, παρουσιάζει γραφιστικές εικόνες που κινούνται στην οθόνη και δείχνουν επακριβώς τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε πραγματικό χρόνο στο νησί αλλά και σε οποιοδήποτε μέρος της Ελληνικής επικράτειας!

Το πρωτότυπο είναι ότι τα γραφιστικά της σελίδας, εναλλάσσονται κατά τη διάρκεια του 24ωρου ανάλογα με το αν είναι μέρα ή νύχτα αν έχει ήλιο ή πανσέληνο, βροχή ή χιόνι σε πραγματικό χρόνο, δηλαδή τη στιγμή που συμβαίνουν τα φαινόμενα!



Στη σελίδα υπάρχει ακόμη, όχι μόνο ημερήσια αλλά και πλήρης εβδομαδιαία πρόβλεψη του καιρού για τις επόμενες επτά ημέρες της εβδομάδας. Τα αναγραφόμενα προγνωστικά στοιχεία είναι πλήρη, και αναφέρουν εκτός από τη θερμοκρασία, τα ποσοστά υγρασίας αλλά και την ταχύτητα και την διεύθυνση των ανέμων που θα επικρατούν στις περιοχές.

Η πλοήγηση στη νέα προγνωστική καιρική σελίδα είναι πανεύκολη και πάνω απ΄όλα έγκυρη και ευχάριστη! Για να μην χάνετε τον καιρό σας λοιπόν, επισκεφθείτε τη και απολαύστε μια περιήγηση στον καιρό της Πάρου, των Κυκλάδων αλλά και οποιασδήποτε περιοχής της Ελλάδας!

Ο διαδραστικός χαρακτήρας της σελίδας και η επιτυχημένη γραφιστική εικονοποίηση των στοιχείων που συνθέτουν τα μετεωρολογικά φαινόμενα, θα κάνουν την πλοήγησή σας μια μοναδική εμπειρία και επί του πρακτέου τώρα, θα σας βοηθήσουν στον προγραμματισμό σας αναλόγως με τις συνθήκες καιρού που επικρατούν ή πρόκειται να επικρατήσουν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos