Peloponnese Wine Festival: Μια σπουδαία γιορτή του Πελοποννησιακού Οίνου για παραγωγούς και οινόφιλους

26 Φεβρουαρίου 2018 18:59

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, η ετήσια γιορτή του Πελοποννησιακού Αμπελώνα και Οίνου στον υψηλής αισθητικής χώρο του Μουσείου Αυτοκινήτου στην Αθήνα.

Στην ενδιαφέρουσα εκδήλωση, οινοπαραγωγοί της Πελοποννήσου και οινόφιλο κοινό, είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν, να συζητήσουν και να γευτούν σπουδαία κρασιά από γηγενείς ποικιλίες σταφυλιών, να δοκιμάσουν οίνους νέας και παλαιότερης εσοδείας, να μυηθούν σε πειραματικές οινοποιήσεις και νέες εμφιαλώσεις που δίνουν την προοπτική της συνέχειας και της εξέλιξης της εξαιρετικής ποιότητας Πελοποννησιακής οινοπαραγωγής.

Η παρουσίαση της αυθεντικότητας αλλά και της ποικιλομορφίας των κρασιών της Πελοποννήσου, δηλαδή του μεγαλύτερου Αμπελώνα της Ελλάδας, συνοδεύτηκε από τη δοκιμή εξαιρετικών τοπικών προϊόντων της περιοχής που ανέδειξαν την ιδιαιτερότητα της υψηλής ποιότητας των κρασιών που παράγονται στην Πελοπόννησο. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε επίσης από εκπαιδευτικά σεμινάρια για επαγγελματίες και οινόφιλους καθώς και από παρουσιάσεις της νέας γενιάς οινοποιών της περιοχής και των αναζητήσεών τους για το μέλλον.


Πολλές εκπλήξεις περίμεναν μικρούς και μεγάλους που συμμετείχαν στην γιορτή του Πελοποννησιακού Αμπελώνα όπως σερβίρισμα Streetfood από όλο τον κόσμο από τον γνωστό σεφ Βασίλη Καλλίδη ενώ επίσης πραγματοποιήθηκε Διαγωνισμός Τυφλής Γευστικής Δοκιμής και Μάθημα Οδικής Ασφάλειας για τα Παιδιά.





Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos