300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

deyap new 252

calypso new 256

Απειλούν να ισοπεδώσουν την Αθήνα οι θαυμαστές του βομβιστή

28 Φεβρουαρίου 2018 16:08
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Απειλούν να ισοπεδώσουν την Αθήνα οι θαυμαστές του βομβιστή

test2

test2

Αναρχικοί ανέλαβαν την ευθύνη για το σπάσιμο καταστημάτων στην Ερμού - Σύντροφοί τους έκαναν κατάληψη στην Αυγή, έκαψαν κάδους στη Θεσσαλονίκη και πέταξαν μολότοφ στην Πάτρα

Απειλές ότι θα ισοπεδώσουν την πόλη εκτοξεύουν οι αναρχικοί που υπογράφουν το κείμενο με το οποίο αναλαμβάνουν την ευθύνη για την καταδρομική επίθεση τα ξημερώματα στην Ερμού. Την ίδια ώρα εκκωφαντική είναι η απουσία της αστυνομίας καθώς δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία προσαγωγή ή σύλληψη παρά την ένταση που έχει ξεκινήσει από το απόγευμα της Κυριακής όταν αναρχικοί έφτασαν έξω από το σπίτι του Λουκά Παπαδήμου γράφοντας συνθήματα και πετώντας τρικάκια και κορυφώθηκε με την επίθεση με χειροβομβίδα στο ΑΤ Καισαριανής.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας οι αναρχικοί περνούν από την οδό Καπνικαρέας και σπάνε ό,τι βρίσκεται στο πέρασμά τους χρησιμοποιώντας βαριοπούλες.

Στο κείμενό τους για την επίθεση στον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας οι αναρχικοί αποσαφηνίζουν ότι όλα έγιναν στα πλαίσια του «γενικότερου κύματος αλληλεγγύης» στον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου, τον νεαρό που έχει συλληφθεί για το τρομοδέμα στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Στο κείμενο που αναρτήθηκε στο athens.indymedia αναφέρονται τα εξής: Επιτεθήκαμε χτες βράδυ στην καρδιά της μητρόπολης, στο κέντρο της Αθήνας λίγα μέτρα πιο κάτω από σταθερή σκοπια δυναμεων της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και διμοιρίας ΜΑΤ και σπασαμε διάφορα καταστήματα χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο γενικότερο κύμα αλληλεγγύης που έχει ξεσπάσει για τον αιχμάλωτο σύντροφο μας απεργό πείνας και δίψας Κ.Γιαντζογλου και που θα ισοπεδώσει την πόλη όσο καθυστερούν την απάντηση στο δίκαιο αίτημα του για μεταγωγή στη δικαστική φυλακή του Κορυδαλλου.

Για τον Γιαγτζόγλου έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων αντεξουσιαστές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αφού βγήκαν από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Παρόμοιος ήταν ο λόγος και για πυρπόληση ΑΤΜ, ρίψη μολότοφ σε παράρτημα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, σπάσιμο τζαμαριών σούπερ μάρκετ και τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού σε αυτοκίνητο αστυνομικού στην Πάτρα τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σε ένδειξη αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε τέλος κατάληψη για λίγη ώρα στα γραφεία της εφημερίδας «Η Αυγή» με τα περίπου 20-25 άτομα να αποχωρούν στη συνέχεια προς την πλατεία Ομονοίας.

Έσπασαν 10 καταστήματα στην Ερμού
Η καταδρομική επίθεση στην Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας, έγινε επίαης τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Η ομάδα των ατόμων προκάλεσε σημαντικές φθορές σε εισόδους και βιτρίνες καταστημάτων που βρίσκονται στον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας.

Συνολικά φθορές έχουν υποστεί περίπου 10 καταστήματα. Η τελευταία φορά που σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια στην Ερμού με δεκάδες σπασμένες βιτρίνες ήταν τον περασμένο Ιούλιο μετά την πορεία συμπαράστασης για την Ηριάννα.

Οι ζημιές ήταν τότε τεράστιες, καθώς με πέτρες, ρόπαλα και σφυριά «κατέβαζαν» αδιακρίτως όλες τις τζαμαρίες των καταστημάτων κατά μήκος ενός εκ των κεντρικών δρόμων της πρωτεύουσας.

Τότε είχαν προκληθεί ζημιές σε συνολικά 67 καταστήματα όπως είχε ανακοινώσει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

www.protothema.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Τον κυρ-Ηλία τον γνωρίσαμε ότα...
Η Εισαγγελέας στο χώρο του απο... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

SEAJETS Απογευματινό δρομολόγιο banner 300x250

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

kdepap xristougenna 2020

agnantio new 23

xaniotis gallika

banneraki

kdepap xristougenna 2020

react pasxa 25

cavo doro 22

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Ιούνιος 2025 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Logo leuko

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Δημοφιλή Νέα

Πάρος – Παροικία: Τρία parking οχημάτων πρόκειται να λειτουργήσουν με αυτοματοποιημένο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης (Βίντεο)

Πάρος – Παροικία: Τρία parking οχημ...

28 Μαϊος 2025
MEGA Stories: Α. Σκαραμαγκά -  «Η διαμονή στην Πάρο για τους εργαζόμενους είναι πολύ ακριβή» (Βίντεο)

MEGA Stories: Α. Σκαραμαγκά - «Η δι...

30 Μαϊος 2025
Πάρος: Δείτε πόσοι γιατροί θα ενισχύσουν το Κέντρο Υγείας το καλοκαίρι – Αριθμός και ειδικότητες που το στελεχώνουν σήμερα (Βίντεο)

Πάρος: Δείτε πόσοι γιατροί θα ενισχ...

27 Μαϊος 2025

Τελευταία Νέα

Κέα: Δικαστικό “μπλόκο” σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας

Κέα: Δικαστικό “μπλόκο” σε κεραίες...

02 Ιουνίου 2025
Σήμερα ο δεύτερος γύρος των ειρηνευτικών συνομιλιών μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας

Σήμερα ο δεύτερος γύρος των ειρηνευ...

02 Ιουνίου 2025
Ανοσοθεραπεία δίνει ελπίδα σε καρκινοπαθείς – Διπλασιάζει τον χρόνο ζωής και απομακρύνει την πιθανότητα υποτροπής (βίντεο)

Ανοσοθεραπεία δίνει ελπίδα σε καρκι...

02 Ιουνίου 2025

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διακριτικός Τίτλος: Asknet
Τίτλος:  Psts.gr (Parianostypos.gr)
Έδρα: Ναρκίσσων 9, Ν. Ηράκλειο
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Ν. Ιωνίας
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] – [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ