Οι κριτές του MasterChef σε βραδινή τους έξοδο στην Καλαμάτα

03 Μαρτίου 2018 12:42

Όλη την εβδομάδα που μας πέρασε, πραγματοποιήθηκαν οι λήψεις των καινούργιων επεισοδίων του MasterChef 2 από την κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου του Elite City Resort, το Yiamas Gastro Bar, προβάλλοντας την Καλαμάτα και τα τοπικά της προϊόντα, κάτι που αποτελεί τεράστια διαφήμιση για την περιοχή αλλά και για τον γαστρονομικό της πλούτο.

Την Παρασκευή 2 Μαρτίου το Yiamas Gastro Bar, αφού ειxαν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα του μαγειρικού show, είχε προγραμματίσει live με τον μοναδικό τραγουδοποιό Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, παρέα με την υπέροχη Μιρέλα Πάχου και τον μοναδικό Ιταλό κιθαρίστα Steve Tesser, εκεί λίγο μετά τις 1 το βράδυ, έκαναν την εμφάνιση τους, οι τρεις κριτές του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης οι οποίοι δεν πέρασαν απαρατήρητοι από τον κόσμο, όπου αρκετοί έσπευσε να τους χαιρετίσουν αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos