Απίστευτο τροχαίο ... προσγειώθηκε σε μαντρότοιχο!

30 Μαρτίου 2018 16:18

Ένα απίστευτο τροχαίο είχαμε λίγο μετά τις 14.30 το μεσημέρι στην Οδό Βελισσαρίου στην Λαμία. Μια νεαρή οδηγός στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της αφού το λευκό Chevrolet που οδηγούσε λίγο έλειψε να προκαλέσει ζητήματα και από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.


Σύμφωνα με τα όσα τόνισε η νεαρή οδηγός όταν προσπάθησε να στρίψει στην Βελισσαρίου που είναι κάθετη της Μακροπούλου ώστε να βγει στην Υψηλάντητο όχημα έσβησε και δεν μπόρεσε να πατήσει φρένο. Αποτέλεσμα να καρφωθεί αναμεσα στο πεζοδρόμιο κ τον φράχτη του σπιτιού προκαλώντας υλικές ζημιές τόσο στο όχημα της όσο και στον μαντρότοιχο του σπιτιού. Όπως βλέπετε και από τις εικόνες το αυτοκίνητο λίγο έλειψε να τουμπάρει και η οδηγός του να τραυματιστεί σοβαρά.

Η ίδια φανερά σοκαρισμένη -αλλά τυχερή μέσα στην ατυχία της – βγήκε ανέπαφη από το όχημα με τους περαστικούς να σταματούν και να τσεκάρουν αν είναι καλά και πως προέκυψε όλο αυτό!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos