Πατροκτονία στη Ζάκυνθο: Ο γιος του ομολόγησε ότι σκότωσε τον ταχυδρόμο

30 Μαϊος 2018 16:47

Πίσω από το έγκλημα, φαίνεται πως κρύβεται μια συνταρακτική υπόθεση κακοποίησης!


Από τα χέρια του ίδιου του παιδιού του βρήκε τον θάνατο ο 70χρονος συνταξιούχος ταχυδρόμος, που είχε βρεθεί νεκρός με τραύματα από κυνηγετικό όπλο μέσα στο φορτηγάκι του στη Ζάκυνθο! Πίσω από το έγκλημα, φαίνεται πως κρύβεται μια συνταρακτική υπόθεση κακοποίησης!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας είχαν από την αρχή επικεντρώσει την προανάκριση σε πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του θύματος, καθώς φάνηκε ότι ο δράστης ήταν πιθανότατα γνωστός του αφού σταμάτησε οικειοθελώς το φορτηγάκι του στην άκρη της επαρχιακής οδού Ζακύνθου – Βολίμων, ίσως γιατί είχε ραντεβού μαζί του.

Όταν εξετάστηκαν ο 26χρονος γιος του συνταξιούχου και η αλβανικής καταγωγής μητέρα του από το δεύτερο γάμο του, υπέπεσαν σε αντιφάσεις και δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν γιατί δεν παρέστησαν στην κηδεία του 70χρονου. Στις επίμονες ερωτήσεις, «έσπασαν» τελικά το βράδυ της Τρίτης και ο 26χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του επειδή τον κακοποιούσε και έκανε το ίδιο στα ανήλικα αδέλφια του από τον τρίτο γάμο, ένα 10χρονο κοριτσάκι και ένα 7χρονο αγοράκι!

Έτσι, στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής έστησε ενέδρα στον πατέρα του και τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε. Το θύμα, που είχε τραύματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τον θώρακα, βρήκε ένας ταξιτζής που περνούσε από το σημείο και παραξενεύτηκε επειδή είδε σταθμευμένο το φορτηγάκι του.

www.protohema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos