Συνέλαβαν τον ένα από τους δραπέτες της Αργυρούπολης

23 Ιουνίου 2018 13:50

Επειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθη στις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου ο ένας από τους τρεις Αλβανούς κακοποιούς, που είχαν αποδράσει από το αστυνομικό τμήμα της Αργυρούπολης.

Ο 24χρονος συνελήφθη σε σπίτι στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου. Μάλιστα, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, κρύφτηκε σε ντουλάπα και όταν τον εντόπισαν, προσπάθησε να αντισταθεί. «Είχαμε συγκεντρώσει πληροφορίες ότι ο 24χρονος κρυβόταν σε σπίτι συγγενών του στο Κορωπί. Η αστυνομική επιχείρηση ήταν άριστα οργανωμένη και δεν άφησε περιθώρια διαφυγής στον δράστη», ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο ΑΠΕ.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε Λούτσα και Κορωπί, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των άλλη δύο κακοποιών, 31 και 28 ετών.

Οι τρεις κακοποιοί κατηγορούνται για 72 διαρρήξεις, με λεία πάνω από 400.000 ευρώ. Είχαν αποδράσει την περασμένη Τετάρτη από το αστυνομικό τμήμα Αργυρούπολης, κόβοντας τα σίδερα στο παράθυρο του κρατητηρίου στον πρώτο όροφο. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια των υδρορροών, κατέβηκαν στο ισόγειο και έγιναν... καπνός, ενώ οι αστυνομικοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο τμήμα δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos