Σε απόγνωση οι κάτοικοι της Μάνδρας - Μεγάλες ζημιές σε σπίτια και καταστήματα

27 Ιουνίου 2018 11:04

Για ακόμη μια φορά πνίγηκε στη λάσπη η περιοχή- Μεγάλες ζημιές σε σπίτια και καταστήματα - Την αδιαφορία της πολιτείας καταγγέλλουν εξοργισμένοι οι πολίτες


Στο ίδιο έργο θεατές οι κάτοικοι της Μάνδρας που για ακόμη μια φορά βρέθηκαν αντιμέτωποι με την κακοκαιρία και τους χειμάρρους που δημιούργησε η χθεσινή καταιγίδα. Η επόμενη μέρα βρίσκει τους περισσότερους να προσπαθούν να καθαρίσουν τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους από τη λάσπη. Την ίδια ώρα καταγγέλλουν την αδιαφορία της πολιτείας, που εδώ και εφτά μήνες, από τις φονικές πλημμύρες του Νοεμβρίου, έχουν ακόμη τα αντιπλημμυρικά έργα στα χαρτιά.

«Την πρώτη φορά το φαρμακείο μου καταστράφηκε ολοσχερώς και τώρα πάλι προσπαθώ να σώσω το εμπόρευμά μου. Από εδώ περνάει ο χείμαρρος, αλλά δεν είναι λύση να τα παρατήσουμε και να φύγουμε. Θα πρέπει η περιφέρεια και το κράτος να λάβουν μέτρα γιατί δεν πάει άλλο» λέει ο κ. Παντελής στο protothema.gr.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos