Φωτιά στην Αττική: Ξεπερνά τους 100 ο αριθμός των αγνοουμένων

24 Ιουλίου 2018 15:00

Επικρατεί αλαλούμ για το πού δηλώνονται οι αγνοούμενοι – Εκκλήσεις από συγγενείς και φίλους μέσω social media για να μάθουν νέα για τους δικούς τους ανθρώπους


Στιγμές αγωνίας περνούν συγγενείς και φίλοι ανθρώπων που αγνοούνται μετά τις χθεσινές πυρκαγιές στην Αττική. Προσπαθώντας απεγνωσμένα να τους εντοπίσουν, αναζητούν πληροφορίες μέσω των επίσημων αρχών, ενώ απευθύνουν εκκλήσεις μέσω των κοινωνικών δικτύων για να μάθουν νέα τους.

Την ίδια ώρα, οι αρχές παραδέχονται ότι μία μέρα μετά τις πυρκαγιές, ο αριθμός των αγνοουμένων παραμένει άγνωστος, αν και η πυροσβεστική έχει ζητήσει να γίνονται δηλώσεις των αγνοουμένων στο 199. Ωστόσο, παρά τη λειτουργία του αριθμού, επικρατεί αλαλούμ στους πολίτες που απευθύνονται σε διαφορετικούς φορείς για να μάθουν πληροφορίες για τα δικά τους άτομα, με αποτέλεσμα ουδείς να έχει ξεκάθαρη εικόνα για τον αριθμό των αγνοουμένων.

Τηλεφωνούν σε Αστυνομία και Πυροσβεστική

«Ο αριθμός των αγνοουμένων παραμένει άγνωστος. Αν και λειτουργεί το 199, πολλοί συγγενείς από την αγωνία τους καλούν τόσο στην Πυροσβεστική, όσο και στην αστυνομία, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διπλοεγγραφές», αναφέρουν στο protothema.gr πηγές της Πυροσβεστικής. «Τα στοιχεία μεταβάλλονται συνεχώς, πολλές φορές κάποιος που έχει δηλωθεί ως αγνοούμενος στη συνέχεια εντοπίζεται», προσθέτουν.

www.protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos